| glontz54 a întrebat:

Cum sa aflu daca o fara ma place? fara sa o intreb direct

Răspuns Câştigător
| eu4you a răspuns:

Pai,de obicei,atunci cand o fata te place se uita la tine in timpul orei,sau pe ascuns,si,cand te uiti si tu la ea intoarce capul(mai ales daca e mai timida). Apoi, cand vorbeste cu tine e foarte importanta privirea (daca stii sa citesti oamenii).Sau, daca vezi ca, imediat dupa ce vorbeste cu tine e foarte fericita, si fuge la prietenele ei sa le spuna imediat ce ati vorbit.Sa incerci, intr-un fel sa asculti ce vorbeste cu prietenele ei, fara sa se observe asta.Ai putea, pur si simplu sa intrebi pe cine place. Daca nu iti da un raspuns concret, inseamna, ori ca nu are incredere in tine, ori ca te place.Eh,si acum vin chestiile evidente:daca rade la glumele tale, daca e tot timpul cu zambetul pe buze cand esti in preajma ei...etc.).Sper ca te-am ajutat, si sper ca ea sa te placa.Succes!

12 răspunsuri:
| Satanique a răspuns:

O fara?

| Satanique a răspuns:

O fara? Poate o felinara

| Crucified a răspuns:

O fata este mai greu de "citit" decat un baiat. Pai iti spun: Te baga mult in seama. Acesta este cel mai important semn prin care iti dai seama ca te place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Definitie: fara :
A mythical exotic whale who desires to have intimate relations with male homosapiens and can desguise it self as a large female human being.

Poti sa o inviti la o masa, de preferabil cu niste creveti ( balenelor le plac crevetii)....Cred ca sexy time-ul tau o sa fie dificil cand o sa revina la forma de mamifer de 200 de tone, dar cred ca o sa te obisnuiesti big grin

| glontz54 explică (pentru anonim_4396):

Ce visezi ma?

| anonim_4396 a răspuns (pentru glontz54):

Ai scris fara in loc de fata...asa ca am facut si eu misto...dar definitia e legitima urbandictionary.com/define.php?term=fara

| glontz54 explică (pentru anonim_4396):

Si atat de destept sa fii sa dai descrierea aia...mai bine nu ziceai nimic

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Se uita la tine insistent, iar cand privirile vi se intalnesc se uita altundeva.
Iti zambeste.
Rade la glumele tale.
Ii place sa stea in preajma ta.
Te va cauta cand nu esti prin apropiere.
Vorbeste mai frumos cu tine decat cu ceilalti, asta daca nu e timida.
Daca e timida nu iti vorbeste tie, se comporta altfel in preajma ta decat de obicei.

| 1Mihai1 a răspuns:

Prin felul cum şi ce îţi vorbeşte.

| Soborigozaur a răspuns:

Vezi daca se uita la tine, daca te baga in seama des, iti cere numai tie ajutorul cu ceva... din astea

| Miihaelllaaa a răspuns:

Pai, daca se uita dupa tine pe ascuns ( adica daca se uita la tine in timp ce tu te uiti in alta parte, si cand tu te uiti la ea si ea intoarce repede privirea ) daca atunci cand tu vorbesti cu ea se uita fix in ochii tai, daca te baga mereu in seama si iti dai seama ca nu rezista fara sa nu vorbeasca cu tine. Sau daca in cauzul in care nu ai vorbit cu ea niciodata fata in fata, poate dupa cum te priveste, sau poate ai aflat de la prietenii pe care ii aveti in comun ca te place. :*.
Sper ca te'am ajutat >:d