Din punctul meu de vedere, ChrisBV ti-a dat un raspuns foarte corect.
Depinde de termenii in care v-ati despartit, cine pe cine a parasit...depinde de tonul cu care ti-a spus-o.
Dupa cea mai recenta intrebare pe care ai pus-o, am inteles ce a vrut el sa spuna prin "cauta-ti pe cineva su care sa te casatoresti". Cred ca a vrut sa spuna..."dupa ce te-ai prostituat, acum gaseste-ti un fraier care sa te ia de nevasta". Scuze, eu doar iti spun ce cred eu ca a fost in mintea lui.
Eu nu judec,critic,e viata ta,faci orice,dar iti place sexul si nu e nimic rau in asta,de ce nu faci onlyfanns sau te vezi cu noi,faci asa o calatorie in tara, lasa casatoria nu esti inca in stare, nici de relatie, trebuie sa fii sincera cu tine, fa sex protejat, daca vi in tm da mi un semn
Cand un barbat iti spune sa-ti cauti pe altcineva cu care sa te casatoresti, este clar ca nu te mai vrea in viata lui, de aceea iti spune sa-ti cauti pe altul.
Asta depinde de tine, nu?
Du-te la el si spune ca ai gasit pe acel cineva - daca asta vrei
Sunt mai multe variante aici.
Dacă ți-a zis treabă aia înseamnă că nu te mai iubește.
Dar tu i-ai sugerat sa vă căsătoriți? Daca i-ai sugerat asta înseamnă că băiatul respectiv nu e pregătit pentru un angajament atât de mare și de asta ți-a sugerat chestia de mai sus.
In mare parte s-a referit la tine.Bine expresia lui poate avea mai multe interpretări.
1.Ti-a spus asta probabil că a văzut că tânjești după un suflet pereche și cum el nu era perechea ta potrivită te-a sfătuit într-un mod bun și prietenesc să îți găsești un partener care sa te merite.
2.In cazul in care ai fost mai posesiva sau geloasa cu el poate ți-a spus-o la nervi pentru că nu mai suporta sa fie pe lângă tine.
Oricum, nu cred că are sens sa mai rostogolești problema de pe toate părțile.S-a încheiat un capitol din viața ta și trebuie să mergi mai departe.
Pai e prietenul tau sau v-ati despartit?
De ce crezi ca a vrut sa zica altceva decat a zis?
Daca se referea la el probabil te cerea de sotie, nu sa va despartiti.
George0197 întreabă: