| Nikcoletta a întrebat:

Cum să aflu dacă prietenul meu mă mai iubeşte? După ce ne-am despărtit mi-a spus "caută-ți pe cineva cu care să te căsătoreşti".
Nu înteleg ce a vrut să zică?
S-a referit la el? Sau vrea să caut pe altcineva?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Din punctul meu de vedere, ChrisBV ti-a dat un raspuns foarte corect.
Depinde de termenii in care v-ati despartit, cine pe cine a parasit...depinde de tonul cu care ti-a spus-o.

| wildthing a răspuns:

Dupa cea mai recenta intrebare pe care ai pus-o, am inteles ce a vrut el sa spuna prin "cauta-ti pe cineva su care sa te casatoresti". Cred ca a vrut sa spuna..."dupa ce te-ai prostituat, acum gaseste-ti un fraier care sa te ia de nevasta". Scuze, eu doar iti spun ce cred eu ca a fost in mintea lui.

| RAY a răspuns:

Eu nu judec,critic,e viata ta,faci orice,dar iti place sexul si nu e nimic rau in asta,de ce nu faci onlyfanns sau te vezi cu noi,faci asa o calatorie in tara, lasa casatoria nu esti inca in stare, nici de relatie, trebuie sa fii sincera cu tine, fa sex protejat, daca vi in tm da mi un semn

| Violleta2022 a răspuns:

Cand un barbat iti spune sa-ti cauti pe altcineva cu care sa te casatoresti, este clar ca nu te mai vrea in viata lui, de aceea iti spune sa-ti cauti pe altul.

| Goete a răspuns:

Asta depinde de tine, nu?
Du-te la el si spune ca ai gasit pe acel cineva - daca asta vrei

| LordCristobal a răspuns:

Sunt mai multe variante aici.
Dacă ți-a zis treabă aia înseamnă că nu te mai iubește.
Dar tu i-ai sugerat sa vă căsătoriți? Daca i-ai sugerat asta înseamnă că băiatul respectiv nu e pregătit pentru un angajament atât de mare și de asta ți-a sugerat chestia de mai sus.
In mare parte s-a referit la tine.Bine expresia lui poate avea mai multe interpretări.
1.Ti-a spus asta probabil că a văzut că tânjești după un suflet pereche și cum el nu era perechea ta potrivită te-a sfătuit într-un mod bun și prietenesc să îți găsești un partener care sa te merite.
2.In cazul in care ai fost mai posesiva sau geloasa cu el poate ți-a spus-o la nervi pentru că nu mai suporta sa fie pe lângă tine.
Oricum, nu cred că are sens sa mai rostogolești problema de pe toate părțile.S-a încheiat un capitol din viața ta și trebuie să mergi mai departe.

| andreierdna91 a răspuns:

Pai e prietenul tau sau v-ati despartit?
De ce crezi ca a vrut sa zica altceva decat a zis?
Daca se referea la el probabil te cerea de sotie, nu sa va despartiti.