| bia_8231 a întrebat:

Cum sa arat indiferenta unui baiat? care nuh cred ca ma place da el crede ca eu il plac. funda:*

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ignora-l in totalitate, nu-l baga in seama deloc, si va intelege!

| AliceHappyGirl a răspuns:

Nu il mai bagi in seama, il eviti, te faci ca nu il vezi, ca nu il auzi etc.

| Anndrey1234 a răspuns:

Nu te lua dupa AliceHappyGirl. Daca incerci sa il eviti sau sa nu ii raspunzi isi va da seama.Nu ii da atentie cand sunteti in pauze/ore. Daca intra in vorba cu tine stai calma si foloseste vorbe scurte gen da, ok ok...si daca te roaga ceva nu trebuie sa ii faci pe plac.Foloseste sfatul meu si sigur va merge...

| a_7338 a răspuns:

Ii arati ca nu te intereseza de el mai exact ii faci faz de gen : el zice ceva serios si tu ii rasp indiferenta cu ok ok da, da; nu il mai bagi in seama.

| DannySteel a răspuns:

Pai daca te intreaba ce faci? u raspundei asa indiferent bine, peaici si nul intreba si u inapoi ce face stii, si incearca sa ii dai raspunsuri din astea scurte si ipocrite pentru ca daca il eviti tocmai de aia o sa creaca ca esti timida si nu stii cum sa vb cu ielwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi spune-i ferm și clar: "Nu te plac, înțelege asta. Caută ceva mai potrivit de făcut decât să faci presupuneri aiurea și să îți iasă asta din cap. Bye bye, vezi că mă strigă prietenul." S-ar putea să se supere puțin la ultima fază, dar ăla e și scopul. Nu spune "iubit" ci "prieten" ca să poată interpreta cum vrea, îl lași puțin în ceață. După aceea, orice ar face nu îl mai băga deloc în seamă.

| mary4891 a răspuns:

Trimite-i intepaturi, fi mai aroganta si sa joci un rol bun in al nu ii da atentie, a nu-l baga in seama...succes