Sunt multe metode pentru ai arata!
Poti sa o inviti intr-un local romantic ...bine,depinde si ce varsta ai.
Prin fapte, de asemenea. Cumparai un trandafir . Iesiti des in oras sau la o plimabre.
Aratai si prin cuvinte. Un cuvant poate valora mai mult decat iti poti imagina!
>; d
Ce parte din "discret" nu intelegeti?
Pai eu una imi dau seama daca un baiat ma place dupa felul in care ma priveste, dupa felul in care zambeste prin gesturi marunte... daca o cunosti si mai vorbiti din cand in cand trateaz`o in mod diferit fata de celelalte ajut`o in anumite chestii, vorbeste cu ea despre orice subiect asta conteaza cel mai putin asta o va pune pe ganduri.
Daca nu o cunosti nu iti ramane decat farmecul... un zambet dulce si o privire gen..."vreau sa te iau acasa" rezolva problema
Bafta:*
Trimite-i un mesaj atunci cand se asteapta mai putin cu "te iubesc." si atat nu mai scrii nimic, fa-i cate un compliment din cand in cand, sunt multe chestii. Fii si tu inventiv si mai fa-i cate o surpriza sa stie ca o apreciezi si o iubesti.
Poi...sa nu fii prea insistent.
Mie nu`mi place ca un baiat sa`mi spuna "Te iubesc" vreau sa`mi demonstreze.
sa-i arati ca o iubesti in mod discret fa`i un cadou fara un motiv anume.
Te uiti la ea mai mult timp, ii zambesti usor dar ai grija nu o sufoca daca ea nu da semne ca te-ar placea inseamna ca nu o o intereseaza las-o sa se gandeasca. poti de asemenea sa-i faci complimente subtile. si apoi o sa vina totul de la sine sper ca te-am ajutat, bye bye
Pt inceput o poti invita sa iesiti undeva, la o plimbare, la o prajitura, etc..., apoi sa o conduci acasa, a doua intalnire poate fii in parc, noi fetele nu avem nevoie sa fim invitate prin locuri sofisticate, nu neaparat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o duci la biliard, o poti surprinde cu o floare, iar la a treia intalnire ii poti marturisi sentimentele tale pentru ea. Oricum si daca te refuza, nu ai nimic de pierdut!
Succes!
Neah.nu e genul cu trandafiri.si chesti . eu zic sa-i iei apararea ori de cate ori este atacata pe la sc.pe afara.si isi va da ea seama
Eu as fi impresionata :d Daca ai veni cu un buchet de flori. Sau un trandafir . Sa te comporti frumos. Sa ii iei apararea ori de cate ori este atacata. Sa'i spui macar odata pe zi "te iubec " :X