Fi tu. Asta e cel mai important. Nu incerca sa pari ce nu esti. Daca o fata te place, te place asa cum esti, nu cum vrei sa pari. Fi dragut cu ea, aparo, arata-i ca iti pasa, ca ai incredere in ea, da-ti frau liber sentimentelor. Ai grija sa nu fie persoana nepotrivita. Fi sigur ca poti avea incredere in ea si ca ea este cea carei vrei sa ii " castigi " inima. Mult noroc in dragoste iti doresc.
In primul rand o fata nu se "castiga" caci nu este un obiect sau premiu la vreo loterie.
Daca iti place o fata, in primul rand fii tu insuti, nu te da ceea ce nu poti fi niciodata, doar pentru a face impresie.Fii romantic, un bun ascultator, ofera-i mici cadouri mai putin costuoase dar care sa-si atinga telul.O poti invita de asemenea la un film, concert, parc etc.Important sa va umpleti timpulimpreuna si sa va completati unul pe altul.
Depinde de fata si de felul ei de-a fi. Unele vor flori, ciocolata etc, altele nici nu vor sa auda de chesti de-astea Fii tu intuti! Intreaba-le pe prietenele ei. Bafta!
Dar ce e ma? Un premiu la vreun joc? Vezi ca trebuie sa joci tare. Fii puternic, nu te lasa invins!
Eu am castigat o data ceva bani la loz in plic. dar o fata..nu stiu cum. cred ca tot asa
Pai..depinde ce fata. Daca una oarecare de pe strada, ii spui ca ai bemveu, vila si penisul de 30cm. Daca un speciala, bagi la pacanele! SUCCES!
La ce sa o castigi? La poker? la 6/49? la vrei sa fii milionar? la te pui cu blondele?