Nu sunt genul, eu vreau cu o fată curată și frumoasă. Dar o sa găsesc eu la un moment dat, mai devreme sau mai târziu...
Mersi
Imi place sa evoluez, nu sa stau ancorata in trecut. ^
Bravo. Știu ca îți place să evoluezi, și ca ești de perspectiva și cu aspirații mari, îmi spui chestile astea de parca nu as ști cu cine stau la discuții.
Sa recapitulam: de unde, pana unde ai ajuns de la rea la mesajul asta?) Eu am vrut sa zic ca pot sa devin rea, daca ma forteaza contextul, nu trebuie sa fiu neaparat buna ca in trecut.
Stiu ca cunosti, de aia ma mira cum te-ai fi gandit la asta.
Mersi? Meli cea cu perspectiva merge la somn, se imparte in 3 locuri maine. Sper ca esti ok.
Nb.
Pliculet iritat
Trece viata pe lângă ea, degeaba se împarte în trei locuri, dacă nu împarte unul și cu cine trebuie.
Din perspectiva Creatorului, care e cea mai avizata, cine nu e dispus sa se casatoreasca si sa fie fidel, nu merita sa aiba parte de sex.De ce sa
convingi pe cineva sa fie fraiera ta? La fel cum baietii au fost creati sa simta nevoia de sex, fetele au fost create sa simta nevoia de afectiune, de a le fi cineva dedicat si loial.E exploatare sa pretnzi ceea ce tu simti ca ai nevoie fara sa fii disous sa oferi si ceea ce cealalta persoana simte ca are nevoie.
Salut in primul rand pentru o covingeo trebuie sa ai fi prieten cel putin 2-3 luni cu ia daca esti la liceu-scoala cu ia si prin vara o chemi la tine sa se uite la un film asa o sa ai succes si daca ai spui ca o sa faci cu prezervativ protejat atunci clar o sa accepte sa vada prima experienta. Fetele prefera sa faca sex cu cineva cunoscut si Loial de cat un nimeni altul. Nu uita daca o lasi gravida atunci o sa ai platesti la copil pensia alimentara indiferent daca e minora sau nu nu te juca cu sexul iti zic din experienta.