Pai eu de obicei laum foi de alea micute care se lipesc, scriam ce aveam nevoie si le lipeam pe scaun, Si cand vinea prfu imt trageam picioarele peste ele ca sa nu le vada
@whiteangel : Chiar crezi ca nu stiam metoda asta?! Daca esti tu asa "intelectual" ar fi trebuit sa iti dai seama ca NU POT sa tin cartile in banca deoarece profu' ne obliga si tot odata ne verifica mereu daca avem carti in banci HAND :* Asta daca stii ce inseamna :*
Ia-ti un hanorac la scoala, baga cartea in hanorac, deschide-o si cand se plimba pe langa tine trage hanoracul peste ea...merge la sigur! eu sunt in prima banca si pot sa copii perfect. funda?:*
ce intrebarea prosteasca.
cum sa copii la un test... pune naiba caietul sua cartea in banca si copiaza
sau screti in palma...numa ai grija s anul transipri...( bien marcat xoxo)
Pai cred ca trebuia sa scrii "Cum sa COPIEZ la un test de istorie"...Dar stay linistita, toti gresim Si cred ca tu te-ai obisnuit cu cvt 'Copy' Te inteleg oricum
poti sa iti faci coiutze si sa le bagi in penar
sau una dintre metodele mele e sa bag caietul sub fund
pana acum in 7 ani de scoala am fost prinsa o singura data si am copiat si la teza
Normal ca trebuie sa copiezi daca tu nu stii nici cum se conjuga verbul "a copia" ma rog.
poti sa te imbraci in fusta in acea zi la scoala si cu niste dressuri nu foarte groase, pune copiutele in dressuri si cand vrei sa copiezi iti ridici putin fusta poate ai vrea sa stai cu o fata in banca
beausingurlamasamea întreabă: