Simplu incepe prin a vorbi cu ea apoi imprietenestete cu ea si vei vedea ca lucrurile vor merge de la sine bafta!
DA dar ea mi a zis sa nu o mai deranjez si eu o iubesc prea mult
E bine ca ai vointa. Pentru a avea si putinta, trebuie sa ai si cateva calitati. Ai asa ceva?
Depinde de la caz la caz, depinde ce varsta ai, depinde de ceea ce iti place si depinde si ce parere ai tu ca iar place ei, incearca sa te bagi in cercul ei de prieteni sa afli cateva informatii despre ea, daca are prieten sau poate cauta. Apoi o poti aborda cadnd te intalnesti trecator cu ea daca vrea sa pastrati legatura, ii ceri un nr de telefon sau un id si mai apoi mai discutam
Am 19 ani ea 16 si i-am zis daca vine la un suc ea nu zice ca are planuri dar ii o problema ca ea vrea sa devina medic si are de invatat si important nu o avut niciodata prieten si eu am vrut sa sparg gheata ce as putea sa fac ca o iubesc muult
Insista, si intreab-o daca simte ceva pentru tine. Daca sovaie, inseamna ca te place, rezulta trebuie sa insisti
Fai o simpla declaratie daca nu vrea inseamna ca nu te place rezulta e ffraiera
)0 da bogdan dar naii cam dificila
Mmm la medicina de asta nu vrea considera ca e mult prea inteligenta pentru tine!
Nu cred serios
Cum sa cuceresti o fata?
Simplu.Pentru mine
Deci mai intai trebuei sa te comporti frumos cu ea. Daca observi ca ea se uita dupa tine poti actiona mai departe sa o iei in brate sa o pupi pe obraz... apoi o poti scoate al un suc, pizza sau stiu eu ce si sa ii zici ca iti place de ea sau doar sa o saruti bineinteles daca esti 100% sigur ca si ei ii place de tine daca nu incerci sa te bagi in seama sa vb cu ea... ca sa te observe
Fi tu, fi cat mai original si nu o lasa sa vada de la bun inceput defectele tale, fi mai misterios, fetelor le place misterul.
Încearcă să te apropii cat mai mult de ea, să deveniți prieteni, să faci lucruri care îi plac, în principiu trebuie să o ajuți să-și facă o părere cat mai buna despre tine, trebuie sa fi foarte sincer cu ea. Îmi dai fundița?
puscahoreangaion întreabă:
Mutubal întreabă: