| Lo_9668 a întrebat:

Cum sa cuceresc o fatabig grin?

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Fi tu.

Daca fata iti place, incearca sa vorbesti cu ea, sa fi in preajma ei. Dar, NU O STRESA. Fa-i complimente bine plasate, imbraca-te frumos, spune glume, razi la glumele ei, ajut-o cand are vreo problema.

Pe mine cam asa ma cucereste un baiat!

Bafta!:*

12 răspunsuri:
| Andr3yCzz a răspuns:

Cum cuceresti o fata?
Fi tu insuti...

| oneDisturbed a răspuns:

1. "Priviti in ochi la fata dorita si daca se mareste pupila ochiuluiva iubeste " - Nu neaparat. faza cu pupilele ochilor este o chestie stiintifica, si demonstreaza ca persoana cu care vorbesti este foarte atenta la ceea ce spui. Da, se maresc si in cazul in care te place pentru ca automat o interesezi si este atenta la ce ii povestesti, ii face placere conversatia.

2. "Shnel dc sa nu ma imprietenesc prea mult? " - Simplu. O sa ii devii un prieten foarte bun si probabil iti va spune "nu" ca sa nu iti piarda prietenia in urma unei despartiri spre exemplu.

| eveline_9271 a răspuns:

Intra pe seductie.ro. gasesti sfaturi multe happy succes

| Ys a răspuns:

Mie imi place la un baiat sa fie sincer, romantic si sa fie in preasma mea cand am probleme sau cand ma simt singura si trista cu asta m-ar cuceri un baiat...eeeeeeeee

| shnel a răspuns:

Nici odata sa nu te imprietenesti prea mult cu fete...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O inconjori si o ataci. o cuceresti, o stapanesti un timp si dupa aia pleci la alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priviti in ochi la fata dorita si daca se mareste pupila ochiuluiva iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu iei in considerare sfaturile primite de la cei care nu stiu sa scrie. *COUGH*primele 2 raspunsuri*COUGH*

| Mariucaaarr97 a răspuns:

Da-i o palma si iti va cadea in brate laughingsmugsmug

| Lo_9668 explică:

CherryPie am facut toate acestea inainte happydar nu vrea sa fim impreunasad (fata care o plac desigur) vrea sa ramanem doar cei mai buni prieteni cum suntem ce ar trebui sa fac acum straight face

| Lo_9668 explică:

Shnel dc sa nu ma imprietenesc prea mult?

| Paulerdeli a răspuns:

Sari pe ea

Întrebări similare