Fi tu.
Daca fata iti place, incearca sa vorbesti cu ea, sa fi in preajma ei. Dar, NU O STRESA. Fa-i complimente bine plasate, imbraca-te frumos, spune glume, razi la glumele ei, ajut-o cand are vreo problema.
Pe mine cam asa ma cucereste un baiat!
Bafta!:*
1. "Priviti in ochi la fata dorita si daca se mareste pupila ochiuluiva iubeste " - Nu neaparat. faza cu pupilele ochilor este o chestie stiintifica, si demonstreaza ca persoana cu care vorbesti este foarte atenta la ceea ce spui. Da, se maresc si in cazul in care te place pentru ca automat o interesezi si este atenta la ce ii povestesti, ii face placere conversatia.
2. "Shnel dc sa nu ma imprietenesc prea mult? " - Simplu. O sa ii devii un prieten foarte bun si probabil iti va spune "nu" ca sa nu iti piarda prietenia in urma unei despartiri spre exemplu.
Mie imi place la un baiat sa fie sincer, romantic si sa fie in preasma mea cand am probleme sau cand ma simt singura si trista cu asta m-ar cuceri un baiat...eeeeeeeee
CherryPie am facut toate acestea inainte dar nu vrea sa fim impreuna (fata care o plac desigur) vrea sa ramanem doar cei mai buni prieteni cum suntem ce ar trebui sa fac acum