anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa cuceresc o fata de 10 ani? E cam greu de cucerit zic eu. Poate aveti voi vreo idee.

15 răspunsuri:
| Deyutza4all a răspuns:

Cu o scrisoare facuta de tine in care sa-ti exprimi gandurile pentru ea o floare si o ciocolaata. o sa te priveasca altfel daca nu vrei asa. poti sa o chemi in parc si acolo ii culegi nite flori dupa care ii spui ca esti mort dupa ea... fupa care va cumprati inghetata ...si pe urma ii dai un pup mare cu multa dragoste. daca te place o sa se indragosteasca de tine.succes.funda? mersi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu o punga de bonibon?

| bellasweet a răspuns:

De ce ai alege o fata de 10 ani? apropo cati ani ai?

| florynna903 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti

| me_7194 a răspuns:

Foarte usor. La varsta de 10 anio fata e foarte curioasa dar si foarte timida si inocenta. Invit-o intr-un loc gingas! Acum depinde si cati ani ai tu si daca sti ce sa faci cu o fata. Poti sa o iei de mana la momentul in care ti se pare mai fermecata de loc, iar ca un mic cadouas fa-i un lantisor cu o inimioara. Va aprecia gestul iar momentul magic va fi cand il vei pune la gat. Fa-o sa se simta bine, intereseaza-te ce-i place mai mult dintre domenii si fi simplu fara fite! Cerei numarul de telefon sa tineti legatura si poate inflori o frumoasa poveste de dragoste!

| Pedala a răspuns:

Da-i o bomboana si du-o sub un pod.

Răspuns utilizator avertizat
| WayToManySuckers a răspuns:

1.Cati ani ai ( Specifica, ca eu nu aprob pedofilia! )
2. Daca ai cam aceeasi varsta cu ea, eu zic sa iti vezi de scoala.
3.Ca o idee, ceva, specific : flori, ciocolata, scrisori.

Hai, multa bafta!

| AcAdIcA_6275 a răspuns:

Cu bomboane laughing
ce dracu ma 10 ani?:o
da ce dracu stie aia la 10 ani?
ocupate de scl si lasa fetele

| filmehd a răspuns:

O kemi cu bomboane la tine acasa laughinglaughing

| Marghioalaa a răspuns:

Ii cumperi o papusa Barbiehappy

| Constantinesci_Dariusnanasu_1998 a răspuns:

Deci eu ti-as zice scurt si simplu sa fi tu insuti si asa cum esti ca daca vei fi cu ea cand vei fi mare ea o sa-i placa de tine cum erai asa la inceput ca vreai sa faci cumva sa o cuceresty si astea sa fi nujit cum da na
eu ti-as zice sa fi tot timpul asa cu o fata pentru ca toata viata trebuie sa fi la fel si sa te iubeasca asa cum esti ok nu o fost cam scurt laughing raspunusul meu bafta

| Botea_Denis_1943 a răspuns:

Ma da si eu am 11 ani! fi atent:decat sai cumperi lantisor nu stiu de care mai bine sarut-o direct! asa am procedat eu!

| Crr_Bogdan_1997 a răspuns:

Eu i-am trmis o scrisoare inturn plic legat ciu un trandafir si ma e un coleg care o place si ila e cel mai bataus eu pot sa ma pin cu el dar n-am curaj o cheama adriana oare sia spun ca o pla cin fata o sia spun asta joia asta la 14; 00 e bine asa

| Crr_Bogdan_1997 a răspuns:

Multumesc ls toti