Draga mea, barbatii se uita dupa alte femei, chiar daca sunt cu iubita de mana. Asadar, adopta o atitudine de femeie fatala, poarta tocuri, poarta parul lasat pe spate, si machiaza-te intr-un stil foarte sexy. Atrage-i privirile cu sex-appeal-ul tau. Fii o tipa fermecatoare, ori de cate ori stii ca va fi si el prin preajma. Daca iubita lui nu se mai ingrijeste, iar cei doi sunt de mult timp impreuna, sigur va fi atras de o prezenta feminina seducatoare.
Cand iesiti in oras, priveste-l ocazional, iar cand el se uita la tine, zambeste-i pentru o secunda, si intoarce privirea. Acest gest ii va sadi in minte intrebare "Oare ma place?", si instantaneu ii va creste pulsul. Daca el incepe sa se uite tot timpul la tine, schimba insa tactita si ignora-i privirea. Nu va sti, daca i s-a parul sau nu daca esti atrasa de el. Cu siguranta ii trezesti interesul.
Un alt mod de a-l seduce, este sa joci rolul domnitei la ananghie. Roaga-l sa te ajute cu ceva, dupa ce observi care sunt lucrurile la care el se pricepe. Daca il faci sa se simta bine in pielea lui, pentru ca te poate ajuta, va incepe sa aiba unele sentimente pentru tine.
Desigur, daca incerci sa cuceresti un barbat, care are deja o iubita, e cazul o sa iei si pe ea in calcul. Nu pica insa in capcana de a o copia. Dimpotriva, incearca sa te distingi de ea. Asa ca analizeaz-o un pic pe iubita lui, si vezi la ce capitole ai putea sa o surclazezi.
Daca iubita lui este prin preajma, si nu te poti abtine sa flirtezi cu el, fa-o intr-un mod subtil, astfel incat sa-l cuceresti, fara ca iubita lui sa se prinda, si si fara ca el sa-si dea seama de intentiile tale. Cea mai eficienta tehnica, este sa flirtezi folosind limbajul trupului. Misca-te senzual, iar privirea lui va fi tintita asupra ta.
Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare, si stiu ce vorbesc. BAFTA.
Daca ar fi interesat de tine s-ar desparti de aia si nu conteaza daca nu e frumoasa, cum crezi, important e sa-i placa lui. Ar fi mai bine sa ii lasi in pace si sa-ti cauti alt baiat.
Daca spui ca este interesat de tine, de ce " sa il cuceresti "?
Ia atitudine!
Fii prietena lui, astfel incat prietena lui sa nu aibe gelozii. Cu timpul, cand probabil intre ei nu va mai merge, el va realiza ca de fapt esti tu mai buna si nu ea. Acum sepinde si de sentimentele lui fata de ea. Nu cred ca ti-ar conveni sa stea cu tine si sa se gandeasca la ea, sau sa-i fii pe post de amanta. Nu te baga cu japca. Nu e frumos! Cum am mai spus, ii poti fi prietena, arata-i ca estimai buna decat actuala si poate ca, cu timpul tu vei fi iubita lui si nu ea :*.
Infrunta situatia in piept, cu cap! Nu te lasa doborata de nimic si lupta in continuare. Adevarat, poate fi foarte greu, dar nu imposibil. .
Pai invita-l undeva..ca intre prieteni, ceva de genu. Ia legatura prin alte moduri cu el, telefon, prieteni comuni etc. daca si el e interesat de tine, atunci cu siguranta se va gasi o cale.
Bună.
De ce vrei să faci asta?
Gândeşte-te că se desparte de ea pentru tine, apoi apare o altă fată care va face fix ce ai făcut tu. Ţi-ar conveni?
Nu face nimic! Dacă el renunţă la ea, atunci DA, altfel NU.
Raspunsul l-ai dat chiar tu, nu te baga in alte relatii. Noi nu suntem vinovati ca tu te-ai certat cu fata aia, iar acum vrei sa-i arati ca-i poti fura iubitul. EL CE VINA ARE CA VOI DOUA NU VA-NTELEGETI?
Mutubal întreabă: