| Swallow a întrebat:

Cum sa cuceresc un baiat Leu? Despre ce sa discut cu el? sa-i fac complinte sau ce dracu` laughing. Plizz, ajutati`ma. astept raspunsuri mai ales de la baietii Lei (cum va lasati voi cuceriti si ce va place la o fata raised eyebrows ). fundy+voturi. P. S. sa nu fie din internet, ce e acolo stiu pe de rost, asa ca va rog frumosss love struck

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Asta o știi pe de rost: www.elystar.ro, compatibilitate zodii, ce îi place unui nativ din zodia Leului, etc?
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Sigur ai sub 15 ani, altfel nu te-ai axa pe astfel de prostii sincer. NU ARE NICI CEA MAI MICA LEGATURA ZODIA CU DACA ESTI COMPATIBIL SAU DACA VA PLACETI. Daca areti bine si esti draguta o sa fiti compatibili, ma rog depinde de unde incepe sa te studieze si ce ins pentru el frumoasa, si la fel la tine. NU tine nimic de zodie, OMG. Daca lo nascut azi nu sunteti compatibili da daca i nascut cu 1 min dupa 12 si e alta zi si zodie sunteti? Fi serioasa totu depinde sa va placeti. De cucerit nu stiu ce sa zic. N-am fost niciodata in situatie, dar daca ii faci multe complimente o sa se prinda care scopu tau. Iara cum sa-l cuceresti, nu trebuie sal cuceresti, nu ne cuprinde un val care ne face sa nu mai luam cont de ce vedem si auzim si sa ne axam pe voi, nici la voi nu e asa doar trebuie sa te placa fizic in primul rand ca doar aia vede si dupa sa te cunoasca. Daca una nu-i place no sa fie interesat sau din contra o sa fie doar sa profite d epe tine. P.S. Daca va placeti e bine daca nu las-o balta, cu atat mai mult cu zodiile tonguewinking. Scuze daca am fost prea dur da sper sa te trezesc la realitate din fanteziile si metodele de cucerit din astea copilaresti si aiurite tongue

| ciwpix a răspuns:

Leu? hmmm...de obicei leii adora cand ii lauzi sau le faci complimentewinking...sp cat de tare a fost la fotball.sau k iti plc tricou lui *** din asteawinking

| Swallow explică (pentru ciwpix):

eu nu l-am vazut inca in realitate... urmeaza sa-l vad worried