| Alinnnnnna a întrebat:

Cum sa cuceresc un baiat? ne cunoastem de citeva luni vb din cind in cind, doar cind el imi scrie, pentru ca eu nu vreau sa par prea indragostita.Ne-am vazut doar de 3 ori. A 3-a oara l-am sarutat. Dar e ft ocupat. E ultimul an la univer si mereu invata.Nu are timp deloc. M-am prefacut ca sint interesata de o limba pe care el o invata si el mi-a propus sa ma invete cite ceva.Acum ne vedem doar o data pe saptamana, vine la mine facem cursul, apoi mai stam pe net, mai discutam si pleaca. Mi-a scris ca-i place de mine dar nu face nimic pentru a ne vedea mai des sau cv de genu.Mereu glumim, ne zimbim.Petrecem ft bine timpul impreuna.de parca ne-am sti de-o vesnicie! Prietena nu are! Nu mai stiu ce sa cred.Help please

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebe sa-l intelegi ca are mult de invatat si atunci cand termina facultatea daca e singur incerci sa ii zici ca vrei sa fi cu el.

| Komododragosh a răspuns:

Exista o posibilitate sa te perceapa doar ca pe o prietena, atata tot. Daca este in ultmul an, atuncea trebuie sa fii si tu intelegatoare cu el, totusi este viitorul lui in joc, sa nu-l stresezi. E foarte bine ca va intelegeti atat de bine si ca va placeti unu pe altu, dar momentan el nu poate sa aiba alte distrageri prea mari. Va fi cu tine cu siguranta, dar momentan acorda-i timp, si daca ai curajul destul de mare, dupa un timp propune-i daca puteti sa fiti mai mult decat prieteni, sau poti sa-ti dai seama si dupa comportamentu lui fata de tine. Daca sarutu vine si din partea lui, atuncea draguto inseamna ca si pe tine te place tare mult si cu siguranta deveniti un cuplu. Iti doresc mult succes draguto!

| mihair a răspuns:

Prinde momentu potrivit la un ceai in oras, te place, incearca sa fi tu insuti nu il mintii cand vorbesti cu el incearca sa te uiti in ochii lui, daca si el te priveste in ochi este pentru tine incerca sa-ti controlezi sentimentele lasa-te citita de el ca intr-un roman de dragoste.