Mai ideea e ca ori ii este rusine sa recunoasca ca te place, ori chiar nu te place si vorbeste frumos de tine pentru ca te considera o persoana intelegatoare sau pnm nu stiu cum sa zic dar te respecta daca nu te place dar vorbeste frumos de tine.
Super daca ai ajuns la concluzia ca el te place! Dar nu crezi ca ar fi mult mai simplu, usor si frumos sa vorbesti cu baiatul despre ce simti tu si despre ce ar simti el.Crede-ma ca este singura modalitate de afla daca omul poate fi sau merita sa fie cucerit.
Succese!
Pai...eu cred ca ar trebui sa ii spui ce simti... daca tu crezi ca te place...sipana la urma ce faci daca iti este rusine... dai inainte cu tupeu ce o fi o fi...sa nu regreti niciodata trecutul prezentul sau viitorul si app am si eu o problema iubesc un baiat la nebunie si el nu prea imi da atentie va rog sfatuitima si pe mine:* va MULTUMESC
Deea, sa stii ca si eu trec prin aceeasi situatie ca si tine cu baiatul pe care-l plac...sincera sa fiu cred ca ar trebui sa mergi la el si sa incerci sa-i vorbesti deschis despre ceea ce simti tu pentru el, pentru ca semnele pe care ti le-a dat inseamna ceva, poate ca insemni TU ceva pentru el, dar e prea timid sa recunoasca asta de fata cu tine; de fapt la mine situatia e putin diferita, deoarece baitul pe care-l plac i-a spus prietenei mele cele mai bune ca are iubita si ca nu il intereseaza ce simt eu, dar totusi vorbim prin sms-uri, dar numai ne certam, suntem ca soarecele si pisica...
Pai prin aprilie ma placea un baiat eu nu mi-a luat numarul de telefon si vorbeam prin mesaje cand s-a terminat scola nu mai le vorbeau prietenilor sai despre mine pe mess ii scriam meaje raspunse seec numai sa fie scrie de es eu ii spunea sal cf el bine...si atat in timp ce a fost timpul ala cand vorbeam prin mesaje ma indragosteam de el putin cate putin fara sa vreau si ma durea foarte tare cand nu ma bagan seama pana intr-o seara ism spus pe mess ca il plac. el atunci mia recunoscut ca ma place...si mia marturisit ca ma ignora pentru ca vroia sa ma uite ma cerut in combinatie bineinteles am acceptat dar a trecut deja o luna si nu ne-am sarutat e prima mea relatie si nu vreau sa fac ceva gresit dar nu inteleg de ce nu ne-am sarutat pana acum imi puteti spune ce pot face sau ce sa ca sa intyeleg mai bine daca ma ploace sau daca a ziso asa sau daca e rusine sa ma sarute
Eu am ajuns la cloncuzia ca baiatul de care sunt indragostita s-ar putea sa ma placa iar eu am de gand sa ii spun ce simt...asa ca teasi sfatui sa nu crezi ce spun alti si sa ii spui baiatului de care esti indragostita ce simti pentru el, daca nu te place poate ai tu metodele tale de al cuceri, daca nu iti spun eu una : daca e cu cineva si sunt un cuplu va trebui sa cauti o metoda ca sa ii desparti sau poate va trebui sa insiti si sa nu te dai batuta, nu trebuie sa spui niciodata nu la ceva care iti face un foarte mare bine, incearca. nu fii timida. MULT SUCCES:*.
Este un baiat de la mine de la scl! si il plac asa mult da cind vb cu el! el vorbeste asa frumos cu mine tot se holbeaza la mine! si o colega ia trimis un bilet ca daca ma place! si nu ia raspuns! aseara vorbea frumos cu mine pe mes! si dintr-o data buf! ce vrei! si chesti de astea!
Sh eu sunt in aceeasi situatie ca a ta.si sincer chiar nu stiu ce sa mai fac.as avea si eu nevoie de un sfat:eu am 15 ani iar el are 18 si eu il plac mult dar nu stiu daca sentimentele lui fata de mine sh reciproc.desi vorbesc cu el de la un timp mi s`a parut schimbat... el mi-a sp intr-o seara sa ies la poarta si eu nu am putut sa ies sh s`a suparat p me.sh inca un alta baiat se baga intre noi! chiar nu stiu ce sa mai fac! vreau si eu un sfat cat se poate de bun! va multumesc:*:*:
Stii ce daca ii spui " Auzi te plac! " sau al ceva pari disperata dupa el si el se indeparteaza
Te poate place doar ca prietena, nu si iubita. Te sfatuiesc sa-i devii mai intai prietena, arata-i ca nu te intereseaza altceva si apoi... mai vedeti voi. S-ar putea ca el sa te "descopere" si sa se indragosteasca de tine, sau s-ar putea ca tie sa nu-ti mai placa dupa ce il cunosti mai indeaproape. Dar incearca mai intai prietenia, nu te mai arata asa disperata sa-l cuceresti. Baietilor nu le place lucrul asta. Succes!
Te poate place doar ca prietena, nu si iubita. Te sfatuiesc sa-i devii mai intai prietena, arata-i ca nu te intereseaza altceva si apoi... mai vedeti voi. S-ar putea ca el sa te "descopere" si sa se indragosteasca de tine, sau s-ar putea ca tie sa nu-ti mai placa dupa ce il cunosti mai indeaproape. Dar incearca mai intai prietenia, nu te mai arata asa disperata sa-l cuceresti. Baietilor nu le place lucrul asta. Succes!
Eu te sfatuiest sa faci astfel: cand te intalnesti cu el si e singur ia-l intr-un loc mai retras trage aier in piept si spune-i tot ce simti pentru el iar apoi intreaba-l si daca lui i place de tine in orce caz fii calma si indrazneata stiu cum e am patit-o succes:*
Asa mi-s-a intamplat si mie sa-mi placa de un baiat atat de mult si am pus fete sa-l intrebare daca ma place dar nici-un semn asa ca eu nu mai il bagam in seama nu prea mai vb cu el. dupa o perioada singur s-a intors la mine si mi-a spus ca ma iubeste si ca ar vrea sa fim impreuna.
Am vazut un baiat foarte frumos dar putin timid si cand vb cu el de exemplu pe mess vb cu mine dar la scoala cand am pus-o pe o fata sa-l intrebe nici nu la pasat dar macar niste idei cum sal cuceres va rog! Va pup daca ma ajutati