| Pumba a întrebat:

Cum sa cuceresc un tip? Sau mai degraba cu sa ii arat ca il plac? Tipul de obicei cand ma vede zambestehappy si o data mi-a luat si apararea legat de o chestie(s-a luat un alt tip de mine si s-a rastit la el pana l-a facut sa ma lase in pace. Apoi a plecat fara sa mai zica ceva). Nu am vorbit propriu-zis niciodata cu el. E cu un an mai mare decat mine si lucreaza impreuna cu niste zugravi la o vecina. Il vad in fiecare zilaughing. Cum ar trebui sa tratez problema? Vot + Funditahappy

Răspuns Câştigător
| Dav7id a răspuns:

Pai,poate lui deja ii place de tine si nu zice nimic, datorita fetelor cu o clasa sociala de cinspe stele.si spune ca nu o sa iti placa tie de un zugrav.sunt mii de fete care privesc un om muncitor ca pe un film horror,ca sunt "perfecte".Pai gaseste ocazia sa schimbi niste cuvinte cu el,sa ii arati ca si tie iti place de el, zambeste-i inapoi, asta e cel mai fain fel de a complace pe cineva.Intreaba-l odata cand treci pe langa el.ce faci sau ce idee iti vine tie,sa vezi si tu lungeste subiectul si daca gesticuleaza,inseamna ca ii place sa vorbeasca cu tine, ar fi fain in incheiere sa ii spui ca iti place sa stai de vorba cu el, dar daca esti mai tupeista smug poti sa ii spuibig grina? ce frumos...si mie imi place de tine laughing.

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai cand iti zambeste zambetei si tuh. uita-te insistent l el sa vada k tia atras atentia si incearca sa vb cu el (sai multumesti k tea aparat, sau sa-i zici buna, fa rost de id lui nr lui de tel, cautal pe facebook si dai like-uri lasa-i com sa vada ca iti pasa de el ca il consideri frumos).

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Du-te la el cand lucreaza si du i ceva mancare gatita de tine, Spune-i doar ca atit,-Te-am vazut ca muncesti mult si m-am gandit sa-ti aduc ceva de mancare, dupa care pleci IMEDIAT,, ps, nu uitat s-o faci cu un zambet subtire

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Mereu cand va vedeti, priveste-l insistent happy
Zambeste-i big grin
Incearca sa te bagi cu el in seama happy