Pai depinde ce gen de baiat vrei u sa cuceresti. daca e un baiat din ala "jmecheras de pe facebok" chiar nu conteaza.
dar daca vorbesti de un baiat sa zicem serios, dupa parerea mea e important sa nu pari o pitipoanca dinaia care are un zambat tamp pe fata la orice gluma.adica sai lasi ideea ca are si ce discuta cu tine, ca ai ceva in cap.si iti recomand sal intrebi de meciul de fotbal care la avut, sau concursul la care o mers etc.si sa pari interesanta de ce vorbeste el.ii mai povestesti si u de tine etc.ideea e sa nu exagerezi prea mult : nici prea glumeata nici prea serioasa bafta.scuze daca la inceput paream ca te insultam
Înainte de toate trebuie să faci cunoștință cu acel băiat.
Iar de cucerit slab, el e cel care te cucerește pe tine nu invers.
N-ai cum să-l cucerești, eventual persoana ta să-i capteze atenția.
Dacă sunteți comunicativi, amuzanți... totul o să fie bine.
Ca sa-l cuceresti trebuie sa fi tu, nu sa pretinzi ca esti altcineva.
Fii sincera cu el, glumeste cu el. Doar asa poti sa-l cuceresti, baietiilor le place umor la o fata.
Vino cu ceva nou de fiecare data, vorbeste`i de un film, de o carte, de ceva amuzant etc.
Păi nu e chiar aşa greu! Dacă vorbeşti cu un prost, discută prostii, dacă vorbeşti cu un tip inteligent, discuţi lucruri inteligente, evident dacă reuşeşti!
Sa vorbiti despre interesuri comune daca aveti daca nu vorbiti despre ce ii place lui dupa aia ce iti place tie.
Hmm...cred ca in primul rand trebuie sa fi foarte stapana pe tine iar apoi foarte sincera.intreaba-l ceva anume de ex:ce ar face el maine sau unde se duce iar apoi dezvolta.succes!
Daca esti buna(scuze expresia) nu prea trebuie sa te chinui iti zic sigur.Dar trebuie sa fii si pe placul lui nu numai sa ai un corp divin.Sa glumesti cu el si daca practica un sport sau face ceva prefate interesata si spune-i sa iti zica cat mai multe.Hm altceva chiar nu mai stiu; Nu ma pricep sa agat baieti.
In primul rand, trebuie sa fii foarte sexy, hot cum spunea Inna, si apoi, spune-i ca vrei sa faci sex cu el.Sigur v-a vrea sa fie cu tine. Funda?
Fii cat mai amuzanta, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa gasesti chestii in comun fara nimeni, nu te complica cu planuri o zic din experienta!
Oxanel întreabă:
Mindfulness întreabă: