Esti sigur ca nu te place? incearca sa iesi cu alta ca sa vezi reactia ei, daca te placae va incerca sa iasa cu tine daca nu, ghinion.
Simplu... mie mi-a iesit de 3 ori in acelasi fel1. du-te la sala sau fa flotari, tractiuni etc. 2 Incearca sa ai note (la scoala)la fel de bune ca ale ei sau chiar mai bine 3.afla unde sta, care sunt prietenii ei etc.4.Incearca sa apari prin cartier pe la ea cu gascala un basket si cerele prietenilor aia ai tai sa te lasa sa iesi tu in fata dintre toti, sa pari mai smecher ceva. 5 Ia contact cu ea parand ca nici nu o bagi in seama si ajto la ceva(dai 5 bani ca nare sa dea rest). 6Dupaia o intrebi cum o cheama detalii pe care tu le stai de mult timp si cerei un nr de telefon/ID. 7 Vorbeste cu ea pe mess si fa-o sa se simta ca este cea mai speciala fata din vizta ta. 8 Aici va las pe voi fratzilor, scoate la un film, cofetarie si NU uita sa PLATESTI tu, NU VA CHINUITI DACA NU ESTE FATA VISURILO VOASTRE! BAFTA!
Daca ai facut greseli nu ai cum sa le speli. mereu vei fii persoana cu care ai obisnuit-o.
afla ce actor ii place si incearca sa emulezi lookul acelui actor.
majoritatea fetelor nu au destula imaginatie sa faca legatura dintre tine si povestile siropoase cu care-si spala creierii daca ai alta tipologie faciala.
nu fii romantic. vei fii interpretat ca "disperat". va gandi ca esti genu de om care si-ar face rau sau sufera enorm din cauza ta. => responsabilitate morala
pozeaza independent chiar daca n-ai bani. daca tu te descurci inseamna ca poti sa descurci si pe altii. => o scapi de responsabilitati materiale.
fii modest si tine in tine. oricum nu te va intelege. nu critica. n-are sens. societatea promoveaza madonne, spearse si negrotese bucaLate. n-ai cum s-o faci sa inteleaga in 5 minute ca e gresit sa emuleze aceste modele dupa o tinerete intreaga de mtv si fashion magazine.
lasa impresia ca esti stapan pe situatie. => o scapi de responsabilitatea auto-protectiei.
realizeaza ca "ea" este de fapt o "una" si "le seamana tuturor la vorba si la port". gaseste-ti alta "una". nu deflora virgine, lasa-le sansa la o caznicie fericita. cauta doar sparte pentru antrenament.
Deci daca ma puteti ajuta v-as fi recunoscator!
deci o fata dintr-un oras apropiat mi-a puc capac, am des bafta la fete fara nici o shmecherie, se cam vede ca ii place de mine adica imi trimite :X:*:* si mereu imi spune ca e fericita ca m-a cunoscut, dar are prieten. ce pot sa fac, cand mi-a zis ca arew prieten mi-a zis sa nu imi fac griji. la ce sa ma astept sa nu-mi fac griji adica pot sa ma dau la ea, sau sa nu-mi fac griji ca numi rupe tipu gatu'. astept pareri, sunt alin.
Daca incerci sa o faci geloasa nu va merge din prima! inceraca sa te apropii de ea sa intri in vorba cu ea... cand esti singur spune-i ca o placi si ca suferi daca nu o vezi o zi...etc.INVITO LA UN SUC SI incerca sa o alinti[ ca e frumoasa, draguta,. etcDACA DA semne ca chiar te place. AI NOROC! DACA NU incearca sa o faci geloasa si apoi ia-o de la capat! baffta[succes[]
Ma iti zic eu nu te lua dupa astia ca... las-o baltaa
tinete cu dintii pana te va place
vb cu ea pe mess.
iai nr de tel
dai mesaje daca nu esti timid chiar suno
mi se pare ca ai sanse
pentru mine e clar imi plc de cineva stiu cum so cuceresc...
mai multe informatii baga id meu usasuke17@yahoo.com
bft
Of help am in clasa o fata pe care o plac de acu 4 ani si nu cred ca ma place vb cu ea pe mes i-am luat flori ciocolata etc... dar nu cred ca ma place ce sa fac sunt disperat as face orce sa fiu cu ea o iubesc mult si fara ea nu pot trăi serios am o groaza de senzatii in stomac can stau langa ea
ellabellaruksy întreabă:
Anonima17191 întreabă: