Esti sigur ca nu te place? incearca sa iesi cu alta ca sa vezi reactia ei, daca te placae va incerca sa iasa cu tine daca nu, ghinion.
Hm... cum sa cuceresti o fata daca nu te place.
Simplu 1-daca participa la diferite activitati ex Dans ( in cazul meu ) du-te si tu si incearca sa o inpresionezi 2- Vorbeste cu ea. Fi funny. si spune-i 2. 3 complimente. 3-Afla care este cea mai buna prietena a ei si fi ff dragut ajut-o daca este nevoie... 4-Invit-o in oras si vezi ce zice daca spune ma mai gandesc sau nu am timp. atunci las-o chiar nu te merita Mie imi merge tot timpul :X
Si eu am o problma cu o fata...cu aproape 2 ai in urma ea cica ma placea... da eu nu mi-am dat seama(nici nu imi placea asa de mult atunci), dar acum mi-am dat seama ca este o fata grozava.Problema este:ea si-a gasit pe altu! Eu vb. in continuare cu ea, stie ca o plac, dar ea nu ma mai place(cred). Ce ma fac?
Mha am cucerito mai esim si noi cand avem timp //sa va zic cum am facut eu ok insistam mereu sa iasa cu mine sa-mi dea nr si nu vroia am zis sa o las balta si nu prea eam mai dat atentie vreo 3 zile si dupa 3 zile4 ma suna ea pe mine si imi spune ca e singura acasa si se plictiseste si daca nu vreau sa es si a recunoscut ca a vrut sa vada pa unde pot sa merg parerea mea e sa faceti si voi la fel ok bafta( catalin_denisa)
Stiu cum e! plac pe o fata rebecca si ea e cu un an mai mare e clasa a opta! parea o dura la scoala si cand am vb cu ea pe mess mi-a povestit ce ii place ce nu si m-am indragostit si mai tare de ea dar ea cica are un baiat de care ii place ei acum vb cu ea pe mess zilic da mi-e frica sa fac tot ce ati zis voi
Maii nici o data o persoana cre nu te place nu te va place asa miraculos daca te place dar vrea sa para ca nu [doar ca sa aratae ca nu e in limba dupa tinee] poti vedea daca te place doar printr. un singur lucru ori flirtezi cu alta sa vezi ce face ori nu o mai bagi in seama si daca va reeactiona furios te place asa caaa depinde de caz
As dori si eu niste sfaturi intr-o problema de dragoste.Am o fata la mine in clasa foarte sensibila, frumosa, misterioasa dar si un pic timida.(Eu de asemenea sunt o persoana destul de timida). La inceput nu prea am bagat-o in seama pana intr-o zi cand am fost nevoit sa-i cer numarul pentru a face rost de niste cursuri.Atunci am vorbit pentru prima oara la telefon mai apoi pe mess si am stat ore intregi si discutam fara probleme; asa am descoperit ca avem o multime de lucruri in comun si am facut cea mai mare greseala posibila:"M-am indragostit"! Mi-am schimbat traseul catre casa sa o pot conduce si pe ea, am inceput sa ii pun o multime de intrebari legate despre ea si pot spune ca am creat o legatura intre noi ce ar putea fi inceputul unei frumoase prietenii... Dar eu vreau mai mult de atat...Am inceput sa o abordez pe mess ori de cate ori este on si asa am facut o alta mare gresealaDe la un simplu compliment am inceput sa-i spun ca ma simp atras de ea si pentru a ma scoate la mal am inceput sa apelez la sarcasm.)
Problema este ca o plac foarte mult si niciodata nu am mai simtit atata dragoste pentru o fata. O plac atat de mult incat imi este teama sa nu devin prea insistent si sa o sperii.Este posibil ca ea sa stie ca am asemenea sentimente pentru ea( datorita faptului ca de 2 ori am invitat-o la cinema si ea mi-a raspuns cu un "poate mergem si poate mai vine si altcineva") si in plus am inceput sa experimentez si putina gelozie pentru ca mai este si altcineva interesat de ea!
Acum…ca sa inchei…va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi.Cum sa fac sa-i arat ca o iubesc, dar fara sa devin prea insistent?
Ba daca nu te place ii de rau
dar am invavatat ca toate sa lasa mai greu
incearca sa te imprietenesti cu ea su amici de a iei si sa intri in vorba cu ea
sa iti dau in sfat nu trebuie sa fi prea deplasat dar nici sa stai ca un mut.
incetu cu incetu si cine sti POATE POATE
bafta
ellabellaruksy întreabă:
RBT0809 întreabă: