Depinde ce fel de caracter are.
Daca e increzut, popular, genul dupa care mor toate, fii indiferenta, joaca-te cand calda, cand rece.
Daca e de treaba, prietenos, tachineaza-l, zambeste-i, fa-l sa rada.
Pai stai pe langa el... ii tragi niste priviri de alea. feminine... care sunt profunzatoare vorbesti cu el.mai multe
Pt inceput :1. Vb cu el, baga-l in seama, intreaba-l anumite lucruri de unde sa reiasa ca il place.2.Fi naturala, nu fi fitoasa(parerea mea nu suport fetele cu fite)atragei atentia, zambestei, eventual invita-l in oras, la 1 suc, ceva... vb cu el la telefon sms mess ff mult,:X:X cam asa .
Mult succes
Ce intrebare prosteasca scuze ca iti spun dar daca nu sti sa cuceresti un barbat pai mai departe ce o sa faci, o intrebare pentru tine cati ani ai?
Poi uite. poti cuceri un baiat prin farmecul tau. cucereste-l cand se da la o fata si apoi vine la tine. stai suparata el o sa-si dea seama ca a gresit si va face tot posibilul sa isi ceara scuze.:X Cand ai posibilitatea m-ai i-al in brate. razi la glumele lui oricat de jalnice ar fi. ai incredere in sfatul meu multi mi l-au urmat
Depinde de genul baiatului...Cu baiatul sensibil care nu are o viata bazata pe principiul materialismului, arata-i cat esti de sensibila, de fragila, de firava. Daca baiatul este ingamfat si indiferent... atragel spre tine cu un comportament asimilar la inceput, apoi revino la nr 1
Mutubal întreabă: