Adică ăla are prietenă, o iubeşte, i se rupe de o eventuală relaţie cu tine şi tu întrebi cum să procedezi?
Eu înţeleg că sunt mai puţini bărbaţi decât femei dar chiar nu sunt aşa de puţini, totuşi!
Cum să procedezi? Văzându-ţi de treaba ta şi lăsând oamenii să-şi trăiască relaţia în pace!
Gandeste-te ca tu cu baiatul care il iubesti si te iubeste aveti o relatie frumoasa si e totul bine si deodata apare a treia persoana la mijloc si incepe sa va strice relatia sau ar vrea sa va desparta. Ce ai face?
Parerea mea e sa cauti pe cineva pentru tine, sa fie numai al tau si al tau, daca il vei cuceri ce rezolvi? Daca spui ca o iubeste va sta cu tine ceva timp apoi se va intoarce la ea.Gandeste-te bine si ia totul in serios inainte sa suferi, numai bine si succes
Mai bine stai deoparte, atata timp cat el o iubeste nu ai mari sanse sa-l faci sa te iubeasca pe tine.
Daca ai face asa ceva ai fi o persoana de ...tot rahatul, cum sa faci asa ceva? Tie ti-ar placea sa iti fure alta prietenu? Ai face ca toti dracii sau te-ai omori de suparare, gandeste dracu inainte sa faci ceva, ai fi considerata o... daca ai face asa ceva.
Pai in cazul asta nu tii suficient la prietena ta.
De ce incerci sa'i furi prietenul?
Nu e frumos.
Gaseste'te pe altcineva.
Pune'te in locul prietenei tale...
Tu sa fii cu el si ea sa ti'l fure.
Sincer.
E putin egoism la mijloc, din partea ta, poate chiar invidie.nu se termina lumea la un baiat, iar o relatie nu dureaza vesnic, asteapta si poate vei avea sanse.
De ce vrei sa ii iei iubit altei fete, ar insemna ca esti scorpie plu nicioadata nu o sa te placa, m exista baieti pe lumea asta si o sa ai tu de ales, plus de ce vrei sa le strici relatia frumoasa?:*
Si cel mai indicat ar fi sa nu te bagi intre ei, stii doar "Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face"
Daca ai aflat ca nu o place trebuie sa ii arati asta pretenei tale si abia apoi sa incerci sa fi cu el
Nu e prea bine sa faci asta, desi cred ca ar trebui sa te imbraci mai sexi, sa te dai pe langa fata respectiva, sa va asa-zice imprieteniti, si sa inviti baiatul, pe furis, la o cafenea, la momentul potrivit.succes!
beausingurlamasamea întreabă: