Pai spune-i lucruri pe care vrea sa le auda, trebuie sa stii ce-i place, fa-i complimente.
Spune-i ca il placi si vrei sa vb cu el, cand va intalniti ii spui ce iti place la el, baietilor le plac complimentele,(pe mine asa ma agatat actuala iubita, si am 9 luni de cand ne iubim, dar trebuie sa ai grija sa nu dai peste vreun nemernic care sa profite de faptul ca il placi, inainte sa ii spui ca il placi trebuie sa te interesezi ce fel de persoana e.
Hei! Fii naturala, adica nu te mai stresa caci de aia nu gasesti un subiect de vorba, pur si simplu la inceput incearca sa te legi de orice. In timp daca sunteti destul de compatibili la capitolul conversatie o sa va apropiati si incetul cu incetul o sa vorbesti din ce in ce mai libera. Funda?
Afla de ce e pasionat(ex:desen!), ar fi un subiect de discutie!
Sau intrebarile alea banale: Ce stil de muzica asculti, ce gen de film, daca stii sa le dezvolti, poti sa incepi o discutie ntreaba de la aceste intrebari! ex:ai auzit melodia aia?! Daaa es super!. sper ca te-am ajutat :*
Uite ce am făcut eu:
Hey scuze că deranjez dar ai rămas singurul băiat din toți pe care i-am întrebat
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: