Buna : )!
Rasp. la intrebarea ta este sa o observi cu atentie. Sau pur si simplu s-o intrebi :]]!
Pai daca o intreb ce farmec mai are?
Desi fetele vor sa para ca sunt mereu pe pozitii si ca fac fata oricarei probleme, daaca o faci sa aiba incredere in tine iti va spune tot, si incet incet vei vedea.
Mai mai mai...te-as intreba dc vrei sa afli asta,dar deja se pare ca stiu raspunsul de la ceilati,dar nu conteaza asta acum ceea ce conteaza ii ceea ce te voi intreba acum. Oare cu ce iti imbunatatesti viata daca aflii slabiciunile unei fete? Oamenii care vor sa afle slabiciuni se folosesc de ele uneori intr-un mod rau, este adevarat nu am dreptul sa te judec, dar nu mai bine ai vrea sa afli punctele forte si calitatile unei fete? Ii o solutie mult mai buna daca vrei sa uimesti pe cineva in mod placut. Daca ii descoperi slabiciunile o uimesti intr-un mod rau, rusinos si inconfortabil.Inainte sa intrebi ceva sau sa iti doresti ceva gandeste-te la tine. Oare mie mi-ar place ca cineva sa imi descopere slabiciunile sau doar punctele forte? Raspunsul este evident cred. Sper ca ai inteles ce vreau sa spun si apropo, esti tanar, gandeste-te la altceva decat prostii de astea.Fii si tu mai matur si gasesti in fiecare cate ceva bun.Trece cu vederea micile imperfectiuni ale oamenilor si mergi inainte. Daca esti de acord da-mi funda.
Asa este cum spui. as vrea sa aflu ca sa o ajut. sa fiu langa ea atunci cand are nevoie de sprijin. scuze nu pot sa-ti dau funda pentru ca sunt nou pe forum.