pai daca nu te place din start de ce sa te mai chinui? dragostea cu forta nu tine
Intr'o situatie asemanatoare cu a ta ma aflu si eu, insa la mine s-au intamplat si niste chestii adica ne cunoastem pentru ca bunicii sunt din acelasi sat si n'am intalnit de multe ori si chiar am vorbit. pana sa afle ca il plac ne salutam iar cand a inceput sa banuieasca ca il plac in pauze la scoala un prieten al lui l-a impins in mine de vreo 2 ori... iar acum cand a aflat ca eu chiar il plac nu stiu nu mai raspunde la salut si s-au dus colegele mele la el sa vb ele cu el pentru ca mie imi era teama nu a vrut sa vb cu el.nu stiu un sfat ceva? pup:*
O frate, daca as sti te-as ajuta, dea sunt in aceeasi situatei. Ma cheama Ali si sunt din Constantza. La inceputul anului au venit niste baieti de la Academia Lui Hagi. Cea mai buna prietena a mea tot imi spune ca ne potrivim, dar inainte cand l-am cunoscut chiar nu imi placea, dar acum cam imi sar scantei si nu prea siu daca ma place sau nu. In fine scuze ca nu te pot ajuta dar am si eu nevoie de ajutor
Pai, nu-l baga in seama un timp. intereseaza`te de el. afla ce`i place. cauta`i profiulul de hi5. cere`i idul cuiva care il are si daca te intreaba de unde tu sa ii zici ca din schimb de liste. esenta este sa ii zambesti cand te priveste. dar cel mai important: ignora`l deodata. nu o sa inteleaga. si fii indiferenta. si nu face greseala de a il intreba tu daca vrea sa fie cu tine. de la Tamiii is vampire. >
Mie imi place mult un baiat iar el a zis odata ca ma place doar ca sa fiu fericita si am aflat si am plans mult, faza e ca in clasa la mine sunt fete mai draguti ca mine si nu stiu ce sa fac sa ma placa va rog spuneti-mi il cheama munteanu victor nucred ca il stie cineva in fine va rog raspundeti-mi! :d
HaruhiFujioka întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: