Cea mai buna metoda este sa te opresti, sa intrerupi penetrarea si sa o reiei dupa cateva minute, cand excitarea s-a mai domolit.
Trebuie sa inveti arta de a face sex. Controlul ejaculari, dar asta se capata in ani de zile si raporturi sexuale. Incearca in momentul un care iti vine sa ejaculezi sa micsorezi viteza de penetrare si cauta sa te gandesti in alta parte si sa ti penisul in vagin sa nu te mai misti cateva secunde sa o saruti sa schimbi pozitia etc. Incearca prezervativ cu mentol.
Ejacularea este problema la multi adolescenti,nu stiu daca si tu,dar corpul tau poate fii ''invatat'' sa raspunda la ceti doresti,deci cel mai bun remediu este sa iti exersezi excitarea, te exciti prea rapid, de aceea nu rezisti.Iti recomand filmele pentru adulti, masturbarea inaintea actului sexual, dar si mintea.Masturbarea este cea mai buna,cred eu,devii rezistent,poti sa o faci de multe ori,este sanatoasa,fara teama,ba dimpotriva,am vazut la Dr Oz ca un barbat activ,care ejaculeaza mult traieste mai mult, deci bafta, pune mana la treaba.
opoe24400 întreabă:
anonim_4396 întreabă: