| eustefan a întrebat:

Cum sa fac ca o fata sa ma placa? Eu o plac, dar nu stiu daca si ea ma place.Dau FUNDA.Astept raspunsuri SERIOASE.Multumesc!

8 răspunsuri:
| zacusca16 a răspuns:

Esti nebun cum sa ii spui direct?:oTrebuie sa ii spui subtil..gen noi doi am face copii frumosi:3 sau:ti-as face clatite cu nutella in fiecare dimineata. lool sunt un geniulaughing

| eustefan explică (pentru zacusca16):

Am zis raspunsuri SERIOASE!

| zacusca16 a răspuns (pentru eustefan):

E cel mai raspuns serios dat!laughing))) cu nutella si copii cuceresti orice fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca voi mai stati asa ca fraierii si nu le intrebati... la ce sa te mai astepti. Maine pai-maine vine fata cu ditamai paluga cu vreo 6 ani mai mare decat tine spunand ca o satisface din plin noul ei iubit. Daca nu o intrebi sau macar sa ii spui nu vei obtine nimic, iar atungi cand o sa ti-se scoale tie cu adevarat va fi prea tarziu.

| eustefan explică (pentru anonim_4396):

Nu am zis ca vreau sa fac sex cu ea!

| anonim_4396 a răspuns (pentru eustefan):

Nici eu nu am zis ca vrei sa i-o tragi si pur si simplu vrei sa fii cu ea. Man de fiecare data cand mi-s-a propus mie sa fiu cu cineva pe toti i-am ignorat si le-am spus ce aveam de spus prin simplul fapt ca sunteti jalnici. Spune-i luni la scoala si vezi ce iti raspunde.

| Ichnat a răspuns:

Dragostea cu forta nu se face!
Spune-i si afla! happy

| casian_6565 a răspuns:

Pai saluto si zambeste atunci cand o vezi ai putea sa o conduci acasa sa afli anumite lucruri desprea ea apoi sa ii faci complimente si dupa ce va intelegeti bine sa fii sincer si sa ii spui ca o iubesti incearca! funda?