anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac ca sa ma impac cu prietenul meu? si cum sa-l fac sa ma iubeasca?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ASta depinde si ce s-a intamplat intre voi de a dus la despartire. Daca v-ati despartit dintr-o prostie, sfatul meu e sa nu te duci tu si sa apelezi la un/u bun(a) prieten(a) si sa l intrebe daca mai iubeste, mai vrea sa fie cu tine.PT ca poate daca tu il intrebi e posibil sa iti dea un raspuns afirmativ doar de rusine ori complezenta.mai bine apeleaza la un ajutor si aflii ceea ce iti doresti.

5 răspunsuri:
| mioara_1431 a răspuns:

Fai toate poftele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce va despartit motivit si daca este unul mic l-ai putea avea. dar daca este de ceva grav este ceva mai greu dar incearca sa ii spui ca ai gresit (depinde de cate ori ai gresit)si ca iti pare foarte rau si ca vrei sa va impacati.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma aflu intr-o faza destul de nasoala'. prietenul meu m-a lasat balta in nopatea de revelion si sia facut revelionu cu o vagaboanta'. el nu a stiut ca stiu toate chestile astea si nici acum nu le stie'. stie doar ca stou ca umbla cu aia doar ca i-am vazut eu intamplatot impreuna'. si cand i-am cerut o explicatie m i-a zis ca ce vroiam sa mai zic, ca merge sa sft vagaboantesad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa ii explici de ce ai facut chestia pe care ai facut'o si din al carui motiv va'ti certat...si sa te iubeasca nu ar trebui sa faci cine stie ce sa stii cum sa'i vorbesti si sa'i fii pe plac...baietii astia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu avem prea mult timp impreuna dar nu pot rezista fara el ne-am certat din cauza mea ca l-am inselat cu prietenul cel mai bun cum sa fac sa se intoarca la mine n-am vrut sa se intample ce s-a intamplatsad