anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac ca sa nu am dureri cand am relatii sexuale? am avut doar 2 si am avut dureri.As vrea sa stiu daca o sa mai am si cum sa fac ca sami dispara daca e posibil?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Să faci o pauză de 1-2 săptămâni până la următorul act sexual, iar data viitoare să INSISTAŢI pe preludiu - eventual să folosiţi şi un lubrifiant!

Şi, NEAPĂRAT, să folosiţi prezervativul!

Este foarte important PRELUDIUL - adică perioada "dinaintea" actului sexual ( în sine ) - care TREBUIE să fie cât mai ÎNDELUNGAT, în care vă "pregătiţi" ( unul pe celălalt ) pentru actul sexual propriu-zis.

Acest PRELUDIU constă în mângâieri îndelungate în zonele erogene ( acolo unde vă excitaţi/vă place ), săruturi pasionale ( eventual sărut "francez" ), treptat vă dezbrăcaţi ( până rămâneţi goi ); după care treceţi la un alt stadiu şi vă "ocupaţi" fiecare de organul sexual al partenerului, puteţi încerca o combinaţie de sex oral + cunilingulus ( se linge cu limba organul sexual ) + anilingulus ( se linge cu limba zona anală ), se ling uşor ( sau se pot suge uşor ) sânii/sfârcurile/gâtul partenerului ( partenerei ), EL poate suge uşor clitorisul partenerei, etc.

TOATE acestea trebuie făcute în SPECIAL de către el, pentru plăcerea şi excitaţia TA - deoarece dacă nu eşti destul de excitată, atunci vaginul tău nu va fi suficient de lubrefiat ( deci nu vei fi destul de "udă" la "piersicuţă" ) şi atunci penetrarea va fi MULT mai grea!

Apoi, EL trebuie să fie cât mai delicat cu tine şi să continue preludiul până când VEDE efectiv că te-ai "udat" foarte tare şi ABIA după aceea să te pătrundă cu "fineţe" ( dar în acelaşi timp FERM, dintr-o singură încercare şi NU prea adânc, acum la început, ca să nu lovească "fundul" vaginului )!

De asemenea, dacă observă că nu te "uzi" suficient de mult pentru a te penetra cu uşurinţă ( după URMAREA paşilor enumeraţi mai sus ), se poate folosi o cremă/ulei lubrifiant/ă – se găseşte în supermarket ( sau la farmacie ) şi costă de la 10 lei în sus ( în funcţie de tip şi magazin )!

Mai mult, după penetrare, la primele 10-15 mişcări TREBUIE să fie foarte delicat şi să NU te pătrundă adânc ( deoarece mai durează "puţin" până când vaginul se lubrefiază COMPLET )!

Iar durerea de care e posibil să-ţi fie frică - DEPINDE foarte mult de "nivelul" tău de excitaţie ( şi de lubrefiere ), precum şi de "modul" în care te penetrează!

DACĂ urmaţi "paşii" descrişi mai sus, NU vei avea NICI o problemă şi NU vei simţi durere - poţi fi LINIŞTITĂ!

2 răspunsuri:
| Maaryyneelaa a răspuns:

Vei mai avea, depinde si de el! Adica cat de mult te excita! Mai tarziu vei simti altceva!

| Mersi09 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa te excite foarte bine si sa nu se grabeasca, dar dureri o sa mai ai la cateva acte acum depiinde si perioada daca nu o sa mai faci perioada de cateva luni normal ca o sa te doara mereu, trebuie sa faci de cateva ori intr-o saptamana acum la inceput. De dureri no sa scapi prea curand daca esti nu excitata si nu faci sex regulat happy