| adelina_5294 a întrebat:

Cum sa fac ca sa nu ma despart de iubitu meu pentru ca fosta lui iubita se baga peste el?

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,in primul rand,daca iubitul tau te iubeste, sigur nu o va baga in seama pe fosta lui iubita, ci va ramane alaturi de tine...in al doilea rand,fosta nu are niciun drept sa se bage intre voi si sa se bage peste el, din moment ce e cu tine, ar trebui sa respecte faptul ca el are iubita si ea face parte din trecut.
Vb.cu ea si spune-i sa inceteze,sa isi vada de treaba ei,discuta si cu iubitul tau sa vezi ce spune,oricum eu zic sa nu iti faci griji, in cazul in care el te-ar lasa pentru fosta, inseamna ca nu te merita.

| forever4you a răspuns:

Bine daca iubitul tau te iubeste pe tine si pe ea nu o mai iubeste nu ai de ce sa-ti faci grijioh go on

Insa incearca sa o ti departe de el, sau spune-i iubitului tau ca te deranjeaza lucrul astawinking

| Flory_2430 a răspuns:

Stai aproape de elhappy tine-l de vorba, fa in asa fel incat sa nu vorbeasca cu ea sa nu ii dea atentie

| baiatulxboyx a răspuns:

Haha, eu zic sa-i multumesti fetei aleia ca se baga peste el happy. Asa il testezi si oricum sa zicem ca treci cu bine peste asta, dupa oricum te va insela asa ca mai bine testeaza-l acumwinking.

| JulieAndreeaB a răspuns:

Asta este decizia lui.insa daca sustine ca te iubeste cu adevarat nu o sa renunte la tine.

| ShiFT_7270 a răspuns:

Pei nu te desparti, laughing lol... glumesc, poti sa ii spui pe mass sau printr-un sms daca vrei ce nu iti convine si poate o sa inteleaga, daca nu merge, atunci cand iesiti la plimbare sau ce faceti voi, nu va mai duceti acolo unde crezi ca va fi respectiva.
Daca nu merge nici asa "o iei pe fufa si ii dai nene. pana va lasa in pace! (sau cel putin pana cheama politia laughing ).