Oooooo un gigolo. Pai zile ca ai prietena sau nu te spala )) asa te refuza ele.Eu zic sa iti bagi mintile in cap si sa lasi fitele. Auzi la el " cum sa scap de fete ". A da fii gay asa atragi baieti daca fete vad ca nu iti plac. Unde era CASANOVA si nu stiam era in TPU cu numele de skateboard. Cred ca de la skate ti ai dereglat ceva la rutite. Nb casanova vezi sa nu mori singur cu placa de skate.
@EuCuTine Nu sunt gay, da auzi mersi de sfat oricum, misto gandire!
Insulta-le sau spune-le ce ai pe suflet ce nu -ti place mai exact la ele, dar nu stiu de ce ai vrea sa scapi de ele.
Fii hotarat si transant. Explica-le ca nu le poti avea in jurul tau pana te sufoca. Daca sunt mai slab dotate si nu pot intelege de vorba buna, poate ca ar avea efect sa ncepi sa te comporti altfel cu ele, sa fi mai rece si sa inteleaga singure ca nu e locul lor in pe langa tine.
Mi s-a blocat creierul de la intrebare
Sunt altii care merg la sala, se spala(nu stiu de ce nu va place asta ), adopta un trend sau asculta o muzica care nu le place pentru. a impresiona fete si tu
.
Pai esti un norocos atunci . Nu exista o arma letala impotriva fetelor. O sa vina fie ca vrei sau fie ca nu, asa ca traieste'ti viata 'cat mai normal posibil'
.
Anonim693748285916472 întreabă:
AndreiTudor1 întreabă:
loramesesan întreabă: