Nu lasa facultatea pentru un nesimtit si nu cred ca te-a iubit atat de mult precum ti a zis
Stii cu totii trecem prin chestii de genu.dar nu trebuie sa renunti la ''viata ta'' pentru o persoana ce nu te merita.
Avem de invatat atat de multe lectii si unele sunt atat de dure dar trebuie sa invatam sa ACCEPTAM totul asa cum este.Este vremea sa nu mai traim din trecut/viitor si sa ne dam o sansa sa traim cu adevarat Momentu(frumos). Relatiile bazate pe atasamente aduc pana la urma suferinta,ne abandonam tot ceea ce suntem in mainile celui iubit crezand ca este bine dar este gresit. Iubirea=Libertate totodata.
Incearca sa te concentrezi pe altceva si sa ACCEPTI,IERTI totul, nu este greu dar nici usor si nu uita ca doar TU poti sa iti schimbi felul de a gandi.
INSPIRA-EXPIRA incerca sa te armonizezi, sa eliberezi totul.
Uite iti zic un mic exercitiu:
''ALEG sa ma descatusez de tot ceea ce este dureros, ALEG sa fiu iubire, ALEG sa rup toate atasamentele fata de(persoana);
INSPIRI si EXPIRI puternic de cateva ori.
Doar TU poti sa ALEGI sa iti schimbi atitudinea/gandirea/viata prin ceea ce gandesti/faci.
Total aiurea.
Nu te-a iubit niciodata.
Ar trebui sa fii puternica si mai curajoasa in fata lui! Gandeste-te la cate i-ai suportat si nu era de'ajuns, a mai pus si punct relatiei fara nepasare.
Cum poti sa te mai gandesti la o astfel de persoana?
Impune-ti tie ca trebuie sa-l uiti! E un nesimtit si roata se va intoarce.
El din rau o da in mai rau, iar tu o sa ai parte de tot binele din lume.
Nu te mai gandi la ce-a fost, gandeste-te ca e doar un coleg pe care nu-l suporti si gata.
Meriti pe cineva care sa-ti vorbeasca frumos, sa te respecte, sa contezi doar tu pentru el nu si altele si mai ales... sa te iubeasca, sa te aprecieze.
Take care.
Iesi draga si tu cu altii, lasa suferintele inutile, nu s-a terminat lumea cu un baiat
Daca tu zici ca umbla cu alte fete trebuie sa intrerupi aceasta relatie, nu ai si tu demnitate,orgoliu? Ia-ti fata avant si treci peste asta ( stiu ca este usor de scris si greu de facut ), nu si-a dat seama de adevarata ta valoare, asa ca numai prin ignoranta pe care o sa i-o arati o sa-si dea seama ce a pierdut, chiar daca revine cu aprigi juraminte sa nu-i mai dai a doua sansa, daca o sa sustina ca, vezi Doamne, a vrut sa vada daca esti geloasa si daca il iubesti trateaza-l cu ignoranta ca si cum l-ai intreba daca te cunoaste de undeva, acest gen de baieti sunt mai rai decat fetele care vor sa fie in atentia tuturor si ar face orice ca sa acapareze atentie chiar daca si-ar calca in picioare propriile principii, nu te merita!
Simplu : te-a mintit. Nu te-a iubit de la inceput.
Nu ai ce sa faci decat sa continui sa pari indiferenta in fata lui.
Tu stai cuminte si vezi-ti de studii si nu mai dispera. O sa treaca durerea iti garantez. Concentreaza-te pe altceva. Sau daca ti-e asa greu muta-te la alta grupa si gata
Vezi ca poti merge la cursuri la ce grupa vrei. Sau fa o cerere, vezi daca iti poti schimba specializarea.
Dar ai grija sa nu regreti dupa.
Pentru ca nu te iubeste si probabil nu te-a iubit. De ce ai vrea langa tine o persoana care nu te respecta? de ce ai vrea sa te mai bage in seama din moment ce te-a facut sa suferi? lasa-l dracului, fii demna, ai putin respect fata de tine!
daca te-ar baga in seama ai fi imi fericita? poate pe moment, insa apoi tot dezamagita ai ramane, pentru ca te-ai minti singura ca inca te mai iubeste cand de fapt nu este asa. Tu incerci sa cauti semne ca el inca mai tine la tine deoarece tu iti doresti asta.
este o mare greseala sa faci un asemenea lucru. daca te iubea iti respecta decizia, indiferent daca acum incearca sau nu sa te mai faca sa suferi. tu trebuie sa il uiti sa incerci sa fi indiferenta fata de el si sa iti veti de facultate. canalizeaza-ti sentimentele concentrarea asupra altor lucruri. nu il saluta nu te mai uita dupa el si nu mai plange din cauza unui nenorocit care nu stie sa respecte o femeie!
Succes! si sper sa iti revii cat mai repede.
Simplu : te-a mintit. Nu te-a iubit de la inceput.
Nu ai ce sa faci decat sa continui sa pari indiferenta in fata lui.
Tu stai cuminte si vezi-ti de studii si nu mai dispera. O sa treaca durerea iti garantez. Concentreaza-te pe altceva. Sau daca ti-e asa greu muta-te la alta grupa si gata
Vezi ca poti merge la cursuri la ce grupa vrei. Sau fa o cerere, vezi daca iti poti schimba specializarea.
Dar ai grija sa nu regreti dupa. Just because i can.
Stai lin. face asa sa te faca sa suferi sunt sigur ca numai asta are in cap si raspundei la fel cand zice ca nu vede ca suferi spuneai si tu la fel dar u ca flirtezi cu colegele mele asa arati ca iti pasa? si ii inchizi gura si trateaza-l cu indiferenta asta o sal doara si sa stii ca nu e ultimu baiat dupa lume
Parerea mea e ca a vrut sa vada daca esti geloasa, te-a testat zic eu, dar nu stiu de ce daca tu i-ai reprosat asta el ti-a dat papuci?Nu cred ca te-a iubit indeajuns! Fii tare...din ce spui, trag concluzia ca nu te merita. Take care :*Fii TARE