Daca ai fi scris cu semne de punctuatie, s-ar fi inteles mai bine. Desi tu iti bati joc de cei ce-ti citesc intrebarea, uite totusi un raspuns serios:
Daca relatia ta cu fostul e cu adevarat terminata, daca ati discutat si i-ai explicat calm si argumentat de ce nu mai poate fi nimic intre voi, atunci iesi cu celalalt baiat. Daca nu, rezolva intati problemele cu fostul. Atata timp cat tu esti linistita ca i-ai explicat, ca ai fost pe deplin sincera si corecta, nu iti mai pasa daca te bate la cap.
Noapte de anul nou a trecut sper sa fi luat decizia corecta pe care inima ta ti-a dictat-o
Te desparti de el acum si apoi peste o saptamana sau doua va impacati din nou? De cat timp sunteti impreuna? Eu zic mai bine sa te gandesti de zece ori inainte de a lua o decizie, daca tii cu adevarat al el si va intelegeti bine rezolvati-va problemele disutand si cautati o solutie, nu fugiti unul de altul.
Parerea mea daca nu vrei sa mai te impaci cu fostul eu cred ca ar fi bine s ate intalnesti cu baiatul acum depinde si daca ai placerea sa te vezi cu el
Pai pe care iubesti tu mai mult? eu zic ca fostul prieten daca nu te-ar iubi nu te-ar mai dori inapoi faci ce vrei parerea mea ramai cu fostul