| Amelia94 a întrebat:

Cum sa fac in asa fel incat sa uit de tot pe cineva care iubesc enorm? Mi se pare imposibil. Chiar este?

Răspuns Câştigător
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu te mai chinui degeaba ~ Daca s-a despartit de tine esti prea buna pentru el, Clar! Nu te merita! Nu te mai gandi la el.
Sunt destui baieti in lume.
,, There’s so many guys in this world,
so it doesn’t matter if you’re not there.
Until the day I find a boy that only cares for me,
I’ll wait by myself,,
http://www.youtube.com/watch?v=5yP5TykrJ-o
Asteapta de una singura alt baiat care tine cu ADEVARAT la tine
Apropo la adolescenta Supa Solo Roks!
G.na - Supa Solo http://www.youtube.com/watch?v=13RlnCmUkJE
Zice bine acolo ca,,de ce sa suferim din cauza iubirii,?
Las ca mai cresti tu si ai sa inveti ce e aia (nu zic ca esti mica,esti mica pentru baieti)True Love,acum suntem adolescenti mai bine Solo :).
Nu te lua dupa toti,,desteptii,, sa iti faci alt iubit exclus! asa vei ingreuna situatia,il faci pe acel,, fals iubit,, sa fie un obiect de folosinta ~ cam asa ceva, si el ar suferi daca ar sti cu adevarat ca tu nu il iubesti.
Mai bine asteapta de una singura.
Eu sunt solo si-mi merge foarte bine.
Timp de baieti avem ~ ho ho :))
acum daca aproape toate fetele de varsta noastra(ca si eu am 16 ani) au iubit trebuie sa aiba toate fetele?
Poate asta gandesti tu ~ nu stiu
Oricum timp de baietii avem de la 30 de ani in sus, sau 20 pfff destul de multi dupa 20, 30 Nu?:)
Mai gandeste-te.

6 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Nu este imposibil.Trebuie sa ai ambitie, forta, rabdare si trebuie sa astepti sa treaca timpul.
Impuneti sa nu-i mai raspunzi la mesaje chiar daca ti se rupe sufletul. Daca vei vorbi cu el te vei chinui mai tare.
Stiu prin ce treci.Multa bafta:*

| Byencutsza a răspuns:

Nimic nu este imposibil draga mea. Cu timpul o sa uiti. Incearca sa inlocuiesti persoana incearca sa numai vorbesti cu ea sa nu te mai intalnesti cu ea iar apoi cand inima ta iubeste pe altcineva si vezi persoana respectiva numai simti nimic, deci ai uitat...nu e simplu stiu am trecut si eu prin asta e foarte greu la inceput dar cu timpul o sa se rezolve o sa treaca.incearca ce ti'am zis si o sa mearga eu asa am facut. Mult succes si rabdare :*

| yonutz1 a răspuns:

Nu este imposibil. O sa vezi ca, cu timpul o sa te gandesti tot mai putin la acea persoana.

| Lalala a răspuns:

Singura modalitate de a uita pe cineva[iubit] este sa iti faci alt iubit si sa nu te mai gandesti la acea persoana...stiu ca este greu sa uiti o persoana, eu incerc de peste 5 luni a fac asta si nu.mi iese

| ZaRa007 a răspuns:

Te fac eu sa uiti de el fara misto dca imi dai id-ul tau printr-un msj la privat:p

| Diannne a răspuns:

Incearca sa faci alte lucruri care`ti plac. Iesi cu prietenele, petrece`ti timpul mereu cu cineva si nu iti lasa timp sa te gandesti la persoana respectiva. Sau incearca sa iti faci o noua relatie, incearca sa incepi practic big grin o noua viata.

Întrebări similare