| RobiRobică802 a întrebat:

Cum sa fac o fata de varsta mea sa ma placa amandoi avem 13 ani si nu prea ma baga in seama iar prieteni mei cand ii spuneau ca o plac cred ca i se parea o gluma.In plus mereu e cuu cu prietenele si nu pot so prind singura sai spun ce simt.

4 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

>> cred ca i se parea o gluma

Fata nu e pregatita pentru o relatie.

Nu mai fa presiuni si cand ai sansa sa te vezi cu ea poarta-te normal, frumos, fara sa pari disperat. Poate peste un timp se razgandeste.

| Ađrian90 a răspuns:

Boss, fetele de 13-14 ani sunt imposibile. Toate vor băieţi cu muşchi, peste 16-17, cu bani, să le ţină în puf. Dar îşi revin la realitate când văd că nici musca de lângă ele nu le bagă în seamă. Ele încă nu gândesc, sunt mai mult pe imaginaţie, se uită la Violetta şi spun "Vreau şi eu unul ca Leon. Chiar dacă am 13 ani...".
Fetele de 13 ani sunt imposibile, ţi-o mai zic odată. Sunt încă in utopia lor unde vor băieţi cu bani şi abdomen cu 6 pătrăţele. Nu fi aşa de nerăbdător, că o să ai şi tu parte de iubite, dar cu fete de 13 ani nici nu merită să încerci. Pace!

| VenomMMA a răspuns:

Vrei iubita la 13 ani? Mama, eu la 13 ani nici nu visam la asa ceva. Ce vremuri...
Mai bine axeaza-te pe scoala, lasa iubitele de la varsta asta. Poti sa-ncepi sa-ti faci de la liceu. Acolo ai de unde alege.

| deliamariaa132 a răspuns:

La 13 ani ar fi normal sa iti vezi de copilarie in continuare, nu sa umblii dupa fete si ea la fel