| Darius2604 a întrebat:

Cum să fac o fată să înțeleagă că nu este doar un obiect sexual, iar valoarea ei nu se rezuma la ce poate oferi unui bărbat?
Fata asta e fosta iubită a unui bun prieten de-al meu. El și-a găsit una „serioasă", se însoară și pe ea a părăsit-o. Fata spera că o va lua pe ea de soție. Oricum, are 21 de ani, e cu 5 ani mai mică decât noi, deci nu știu care e graba. A venit la mine la apartament și am vorbit ore întregi. Plângea și-mi spunea că ea nu merită să fie iubită, că pe ea nimeni n-o iubește. Apoi îmi menționase fostele sale relații, în care era mereu abuzată, bătută, umilită și până la urmă părăsită pentru alta „mai bună". Mi-a spus că sunt singurul ei prieten, singurul căruia i-a păsat de ea vreodată și a început să mă îmbrățișeze. La un moment dat m-a întrebat dacă mă culc cu ea. I-am zis nu, dar e atât de frumoasă, normal că aș fi vrut. Ideea e că nu vreau să fiu încă unul din viața ei care îi dă de înțeles că ea contează doar ca obiect sexual. Are multe probleme din trecut, e plecată de acasă de la optsprezece ani. De atunci dă numai de bărbați care o abuzează. Ce să fac?

38 răspunsuri:
| gritt a răspuns:

M-au dezgustat comentariile in ultimul hal happy
Tot respectul pentru tine, datorita faptului ca mai exista cate un barbat ca tine din an in pasti imi pastrez putin speranta in umanitate si in barbati.
Incurajeaz-o sa faca o scoala, sa schimbe mediul, sa se autoeduce despre ce inseamna abuzul si cum il poate evita.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru gritt):

Te-am intrebat ceva, sau ai zis sa te agati de un raspuns de aici, ca sa porti si tu un dialog pe ziua de azi?

| ania a răspuns:

Daca nu esti interesat de o relatie in vederea casatoriei cu ea, nu ai cum sa o ajuti. Felicitari ca ai refuzat sa faci sex cu ea.

| gritt a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Cu gandul asta intri pe TPU? Ah, ce ratat am fost azi, ia sa-mi iau doza de socializare.

| mdc98 a răspuns:

Pai daca ea te-a intrebat daca vrei sa te culci cu ea, ce te face sa crezi ca se considera obiect sexual? Daca iti cerea relatie si tu doar te culcai cu ea, atunci da.
Daca eu sunt singura si vreau sa fac sex cu un tip, inseamna ca el sau eu suntem obiecte sexuale?

Da, m-ai citit!
N-ai idee cat m-am bucurat ca mi-ai raspuns tocmai mie.
Multumesc. Poti sa pleci.

| gritt a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ai avut o relatie dificila cu mama ta?

Daca vrei sa ne cunoastem mai bine, poti sa-mi dai mesaj.
Nu sunt chiar atat de scorpie, sa stii. :*