| cutitinciorba a întrebat:

Cum sa fac o fata sa ma placa? Imi place de o fata foarte foarte mult..inca de la gradinita..insa cand am inceput scoala a fost in alta clasa pana acum, cand suntem a 7-a si a venit la mine in clasa.I-am zis ca o plac si ea a zis ca nu ma place..Cum sa fac sa ii plac? Si. totusi..cum credeti ca pot afla 100% daca ma place sau nu? Poate vi se pare ciudata intrebarea dar e prima data cand imi place asa mult de o fata si nu vreau s-o pierd nu stiu ce sa fac...

4 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Ideea e ca nu ai cum sa o faci sa te placa -Aici e vb de sentimente-Poti sa incerci sa te apropii mai mult de ea.Dar ma indoiesc ca va accepta -asa ca ar trebui sa accepti ca ti-a spus adevarul si nu te-a dus cu zaharelu :-P!

| cutitinciorba explică (pentru Danysan):

Ideea este ca i-am zis ca o plac si am intrebat-o daca si ea ma place pe mine in clasa..Erau si multi copii de fata deci poate nu a vrut sa zica? Oricum ea se poarta frumos cu mine adica ma baga in seama si chestii..Am incercat si faza ia sa o ignor ..si dupa 1 ora imi dadea cu picioru in scaun laughing
Ideea este ca m-am grabit sa ii zic ca o plac si regret asta, insa totusi mai astept sfaturi si de la altii..Mersi pentru raspuns big grin

| miru20cmrecords a răspuns:

Nu poti sa faci nimic daca fata nu te place.

| assasinscreed010101 a răspuns:

Am 12 ani si stiu mai multe ca tine rolling on the floor. Concursuri de rap.'concursuri de parkour. Te descurci tu