Nu trebuie sa faci fata sa rida de glume, trebuie sa schimbi glumele in mai amuzante
Daca nu-ti merge cu glumele poti oricand sa faci misto de tocilari (sigur o sa rada daca ii spui aluia o injuratura)
Nu poti sa faci oe nimeni sa rada din moment ce tie iti lipseste simtu`l umorului....
Zii glume.
De exemplu un baiat de la mine de aici, cand trece cineva necunoscut sau un vecin zice."Salut!"
Cu un ton mai amuzant.
Sau...Incepe sa povesteasca din trecut chestii amuzante care i sau intamplat.
Nici eu nu stiu ce i`ai putea zice.
In nici-un caz nu o inttreba daca i plac glumele tale. Daca zici o gluma buna si nu rade, inseamna ca e incuiata rau fata aia. Si apropo, glumele bune iti vin pe moment nu trebuie gandite. bafta.xD
Eu de obicei cand sunt cu o fata si vad e suparata sau n-are pofta de nimic ii amintesc unele clipe amuzante petrecute impreuna i-ar apoi le imbogatesc cu cateva glume gen mai ti minte cand am fost la trecerea de pietoni si o baba ma alergat cu ciumagu ca am scupat in fata ei? Gandeste-te ce s-ar fi intamplat daca o scuipam in fata? Etc pur si simplu imbogatesti clipele amuzante petrecute cu ea sau si mai simplu... Faci glume pe seama altora Dar cu o limita (Atunci sigur o sa rada si o sa inceapa sa te si placa, Iti spun din propria experienta)...
FUNDA?
AlexAlexandru27 întreabă:
SongKangfan1 întreabă: