Ar trebui sa iesi cu niste prieteni, si printre aceia aflandu-se si fata pe care tu o placi, discuta cu ea, incearca sa gasesti lucruri in comun, si cel mai important, fa-o sa rada, fetelor le place asta. Dupa doua, trei iesiri din astea trebuie sa incepi sa fi mai apropiat de ea, de exemplu sa ii pui mana in jurul gatului, sa o ti de mana si chesti din astea, dar nu exagera, trebuie sa ai rabdare, iar cu timpul daca vezi ca iti raspunde placut la aceste gesturi treci la pasul urmator, care se va intampla dupa vreo doua trei saptamani, adica un micut sarut dar totusi important. Si daca vrei sa mearga treaba sun-o si trimite-i mesaje sa vada ca te gandesti la ea si atunci cand nu sunteti impreuna. Bafta
Zici bine dar chestia cu fata asta e destul de complicata
Eu am intrebat-o daca ma vreo sansa cu ea...ea mi-a zis ca da, dupa a spus ceva de genu ca nu e sigura de ce a zis ca s-a mai gandit si nu stie, m-a evitat vreo cateva saptamani si dupa a inceput dintr-o data sa se bage in seama cu mine:0Nu stiu ce sa mai zic....As incerca sa ma comport cat mai frumos cu ea sa ii vad reactia.Tu ce parere ai?
Conteaza sa fii tu insuti, incearca s-o alinti, sa-i vorbesti calm, frumos, s-o inviti la un film, sa-i cumperi un trandafir. cu siguranta ii va placea
Pai incepi in a o saluta si ati lua "la revedere" de la ea. Apoi incepi sa vorbiti despre chestii normale (nu amanuntite) sai sa o faci sa rada. O poti imbratisa atunci cand plecati de la scoala/ intalnire cu prietenii etc. Iar apoi poti sa incerci sa o saruti (dar nu inainte de prima luna de cunoastere). Apoi totul va decurge de la sine.
AndrewTate7789 întreabă: