Ma refeream la aspectul fizic.
Nu este ceva anume ce trebuie sa le faci baietilor ca ei sa te placa. Incearca sa fii tu insuti, si, desi stiu ca ai auzit asta si probabil o vei auzi de la toti utilizatorii TPU, este cea mai buna metoda. De asemenea, pentru a le atrage atentia, trebuie sa incerci sa pari ca nu iti pasa de baieti, de niciunul dintre ei, si sa fii mai misterioasa. Atunci cand vorbesti cu un baiat (si cel mai bine ar fi ca, in cazul in care ei nu deschid o conversatie, sa o deschizi tu, insa sa lasi un final neterminat, adica sa ii faci pe ei sa isi doreasca sa continue conversatia cu tine), afiseaza-i un zambet misterios si totusi care pare al unei fete care e sigura pe ea si stie ca are toti baietii la pisioare.
In momentul in care ei vor sti ca tu esti "disperata" sa ai un prieten, sau ca te pot avea oricand ii doresc, nu vei mai fi atat de dorita. Dar daca ii lasi sa creada ca tu ai toti ceilalti baieti la picioarele tale, si doar cu o pocnitura a degetelor ii poti face sa faca orice, atunci ei isi vor dori ceea ce nu au, ce le este interzis.
Sper ca te-am ajutat!
Pai vezi?
O sa vina si la tine cineva care te va face fericita.
Evident, va fi si durere.
"Este o fata uratica, nici frumoasa nici urata care pur si simplu e curva, are o gramada de baiati care ii stau la dispozitie, si eu sunt cam ca ea si nu am nimic." Doamne
Ma refeream la aspectul fizic
Probabil ea le ofera ceea ce tu nu le dai! si vede ca de la tine nu obtin nimic. Sfatul meu este sa fi increzatoare, sa te aranjezi si sa fi indiferenta! asta atrage cel mai mult baietii! Tu fi sigura pe tine si o sa vezi ca o sa vina Fat-Frumos!
Pai tu nu le oferi ce le ofera ea, deci ori astepti pana dai peste unu care te place asa cum esti, ori incepi sa prestezi servicii si o sa fi exact ca ea.
Buna O impresie buna? Pai baietilor trebuie sa le placa la tine, felul tau de a fii.Dar baietii din zilele de azi se uita gen numai dupa fete cu sani mare si fund mare .Iar despre tipa aia uratica..hmm..Poate o plac pentru ca e bogata? Gen asa cunosc eu o tipa.e uratica si toti baietii stau pe langa ea ca e bogat..Arunca cu banii la toti..Si stau cu ea pentru bani Si tu draga mea.Ce sa faci? Nu merita sa te schimbi pentru niste baieti Asta e felul tau de a fi. Daca nu le place..PA
Evident ca baietii stau dupa ea daca e curva, dar te.ai uitat ce baietii? Acest gen vrei sa stea si dupa tine? Nu toti sunt la fel. Axeaza.te asupra oamenilor de calitate. Nu vei ramane singura. Exista cineva si pentru tine. Cauta.
Dacă aceşti băieţi spui că stau la dispoziţia unei curve, după cum ai zis, iar tu vrei să dai o impresie bună pe lângă ei, asta înseamnă că tu gândeşti greşit. Încearcă să fi tu, iar dacă ei îşi vor da seama cine eşti.