| Ally.Bee ♀ a întrebat:

Cum sa fac sa aflu daca un tip este interesat sau ii place de mine? Nu vreau raspunsuri la misto sau chestii d-astea. (Mie mi-e cam rusine sa-l intreb direct)

7 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Trebuie doar sa ii spui asa : "Vrei sa ne plimbam in parca" sau " Vrei sa vi cu mine la film ". Distractie placuta! :) Vezi si aici : http://clubulprietenilor.wordpress.com/

| angel_6687 a răspuns:

Incearca sa-l faci gelos cu alt baiat.

| Revenge a răspuns:

Eu personal daca is interesat de o fata, in primul rand fac orice numa ca sa o pot contacta. De exemplu daca vorbesc cu ea pe mess atunci, dupa cateva zile deja o invit in oras. Si pe mess incerc sa-i flirtez, sau cum ar veni sa ma dau la ea, dar pana in limita bunului simt. Pur si simplu ii acord atentie.

| Mini_7520 a răspuns:

Vezi daca te priveste si iti zambeste, te saluta, se comporta cu tine diferit prin ceva anume decat cu celelalte sau intreaba un prieten de`al lui daca a zis ceva de tine. Bafta! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoral cateva zile, fa-l sa creada ca nu il mai interesezi. Daca te cauta inseamna ca simte ceva pentru tine. Sper ca am fost de ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...si eu am fost cam tot in aceeasi situatie, depinde foarte mult cum e el, nu trebuie neaparat sa il intrebi directbig grin poti sa bati cateva apropouri sa vezi cum reactioneaza si ce spunebig grin [gen : ce frumos e afara:X si nicio prietena nu vrea sa iasa cu mine la un suc] iti vine pe momentbig grin, daca nu functioneaza, spune-i direct, nu ai nimic de pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei cand un baiat este interesat de tine iti vei da seama deoarece el va incerca sa stea cat mai mult timp cu tine, se va uita diferit la tina in deosebire de celelalte fete si isi va aminti lucruri banale pe care le-ai mentionat intr-o discutie cu prietenele... sper ca te-am ajutat...macar un pic