Pe a cui prietena vrei sa o agati, sau vrei sa-ti agati actuala prietena in cuier?
Io cred ca relatiile dintre cei mai buni prieteni "fata-baiat" sunt ori foarte frumoase ori foarte triste... Asa ca ai grija ori sa fie o relatie frumoasa ori daca va certati o sa va para rau la amandoi ca nu ati ramas prieteni
Paih...fiind cea mai buna prietena, are ceva incredere in tine si sigur nu va refuza daca o invti la un suc sau ceva.Pentru ca stie ca nu i-ai face rau...
Incearca sa-i oferi flori...cadouri si da-i de inteles ce intentii ai. Dar nu uita, ca un bun prieten ce esti, cum a-ti devenit prieteni.Este foarte important sa nu te schimbi prea mult, altfel o prietenie se poate distruge intr-o secunda
succes
xoxooo, mary
SIMPLU. Te duci la ea si ii spui ca o placi si ca ai vrea sa fiti impreuna, poate o sa vrea, spune-i si niste vorbe dulci
A fost careva in aceasta situatie, sa ne poata spune cum a procedat si cum sa finalizat povestea?
In cazul acesta sunt si eu si nu stiu ce sa fac.Noi ne iubim foarte mult dar ne e frica sa nu stricam reletia de amicitie pe care o avem.Prin urmare niciunul dintre noi nu face niciun pas.
Chestia cu cadouri, flori etc... nu au tinut.