anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa agat cea mai buna prietena?

13 răspunsuri:
| littlesunshine a răspuns:

Nu o "agata".

| elena a răspuns:

Pe a cui prietena vrei sa o agati, sau vrei sa-ti agati actuala prietena in cuier?

| Pho3nix a răspuns:

Incearca sa o agati cu o funie. Fii un adevarat Cowboy laughing.

| Encore a răspuns:

Io cred ca relatiile dintre cei mai buni prieteni "fata-baiat" sunt ori foarte frumoase ori foarte triste... Asa ca ai grija ori sa fie o relatie frumoasa ori daca va certati o sa va para rau la amandoi ca nu ati ramas prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai o intrebi daca s-ar agata in cazul in care ai avea un cirlig. Daca spune da e clara treaba. Daca spune nu inseamna ca era agatata si ai scapat-o.Sugereaza-i ca vrei sa o agati iar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing harciog...asta chiar e buna happy Cum sa faci sa o "agati"...pai vezi daca si ei ii place de tine, stiu eu, intreab-o direct, da-i cu apropo-uri... e o intrebare dificila, chiar nu prea stiu ce sa raspund

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Unde sa o agati?raised eyebrows

| maryana5 a răspuns:

Paih...fiind cea mai buna prietena, are ceva incredere in tine si sigur nu va refuza daca o invti la un suc sau ceva.Pentru ca stie ca nu i-ai face rau...
Incearca sa-i oferi flori...cadouri si da-i de inteles ce intentii ai. Dar nu uita, ca un bun prieten ce esti, cum a-ti devenit prieteni.Este foarte important sa nu te schimbi prea mult, altfel o prietenie se poate distruge intr-o secunda straight face
succeswinking
xoxooo, mary peace sign

| rap4life a răspuns:

SIMPLU. Te duci la ea si ii spui ca o placi si ca ai vrea sa fiti impreuna, poate o sa vreahappy, spune-i si niste vorbe dulcihappy

| FoXy a răspuns:

Ia-ti un carliglaughing si eventual o ramalaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mai stai ea atat asteapta!

| doareu_1866 a răspuns:

"cucerit" suna mai bine laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A fost careva in aceasta situatie, sa ne poata spune cum a procedat si cum sa finalizat povestea?
In cazul acesta sunt si eu si nu stiu ce sa fac.Noi ne iubim foarte mult dar ne e frica sa nu stricam reletia de amicitie pe care o avem.Prin urmare niciunul dintre noi nu face niciun pas.
Chestia cu cadouri, flori etc... nu au tinut.

Întrebări similare