Tine de felul cum arati, tine de comportament, de felul cum vorbesti, de cum te imbraci si nu in ultimul rand tine de anturajele si grupurile pe care le frecventezi, pentru a cunoaste persoane noi si implicit in cazul tau barbati!
la modul general in ceea ce priveste relatiile stim cu totii cliseul ca barbatii trebuie sa abordeze femeile, partial poate fi adevarat si este o cutuma, asta o demonstreaza realitatea, insa si tu ca femeie poti da de inteles unui anume barbat ca il placi!
nu dispera si nu te da batuta! si in acest domeniu al cunoasterii persoanelor noi, este important sa faci acest lucru des pana reusesti adica sa ai o anume rigoare, disciplina si sa te tii de ea pana vei reusi, totodata nu trebuie sa cazi in extrema de a parea disperata.
succes!
Nu ai nevoie de mai multi pretendenti, ci de unul singur, pe care-l alegi tu!
Alergand dupa 100 de iepuri odata, nu vei prinde nici unul.
Ai 30 de ani dar iarta-ma ca-ti spun, gandesti superficial, ca o fetita de 13 ani.
Mai lasa netul, ca acolo nu prinzi nimic real si iesi afara in lumea reala, printre colegele si prietenele maritate, sa-ti prezinte un frate, un verisor ori prietenul sotului lor, daca singura nu poti sa-ti gassti pe nimeni.
Pai ca sa alegi, nu trebuie mai intai sa ai de unde? Si nu barbatii ar trebui sa fie cei care fac primul pas? Nu ei sunt vanatorii? In ce medii credeti ca as mai putea iesi ca sa imi cresc sansele? Din experienta proprie, poate imi dati niste sfaturi. Multumesc!
Primul pas il face barbatul, este clar asta, dar alegerea si acceptul il dai tu.
Si ca sa-l gasesti pe ala de care-ti spun, te invit s aiesi afara, in lumea reala sa lasi naibii online ca nu-ti aduce nimic bun sau real.
Ti-am scris mai sus unde vei gasi barbati, de la colegi si prieteni, printre cunostintele lor, ca nu mai esti la varsta sa mergi in club ca sa agati.
E grele la 30 de ani ca majoritatea la varsta ta sunt bortoase sau au plozi deja.
Bărbații sau cam săturat sa incerce si din acest motiv de la o anumita varsta e mai greu sa găsești persoana potrivita.
Probabil daca iti spunea cineva acum 5 ani ca o sa ai probleme de genul il luai la mișto si ziceai ca niciodată.
Ei uite ca timpul trece si e din ce in ce mai greu să-ți găsești partener.
Poate dacă încerci sa schimbi tactica. pana la urma ai 30 de ani, ai putea sa abordezi tu un bărbat pe care îl placi. Nu trebuie sa aștepți sa fii căutată.