| jhoni a întrebat:

Cum sa fac sa am o prietena?
Mi-e rusine sa le abordez... Ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| scriitor a răspuns:

Nu ştiu câţi ani ai dar sunt tentat să cred că vârsta este problema ta principală. trebuie sa înţelegi ca apropierea de o fată nu se numeşte "abordare". Nu trebuie să pleci pe ideea că fetele pe care le cunoşti şi cu care ai vrea să fi trebuiesc abordate, ele trebuiesc cunoscute şi trebuie ca tu la rândul tău să te laşi cunoscut de ele. Asta însemna discuţii fără nici o altă implicare, în timp se nasc relaţii şi astea se autodefinesc singure, unele devin simple amiciţii, altele se transformă în dragoste. E nevoie doar de răbdare şi de convingerea că cele pe care le cunoşti şi cu care vorbeşti nu trăiesc cu impresia ca tu le abordezi cu scopul transformării lor în prietenele tale. Lasă să fie atât: le cunoşti. Atunci când vei întâlni una pe care să o placi îndeajuns cât să merite să devina prietena ta, dacă şi ea te place suficient, atunci relaţia voastră îşi va găsi singură calea de realizare.

4 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pentru tine s-ar putea sa fie o solutie foarte buna internetul... mail, messenger, etc... poate ti-e mai simplu sa te deschizi acolo, iar mai apoi sa cunosti persoana respectiva fata-n fata. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu pari timid sau rusinos pentru ca atunci o sa te paraseasca.
credeti-ma stiu dun propria experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jhonibig grin messu. e doar o iluzie, dk intalnesti pe mess. fata visurilor tale, cu care te intelegi perfect, sunteti cei mai buni, prieteni.si vine momentul.cand ii zici ca vrei sa o vezi...si ea iti spune, eu nu ma intalnesc cu persoane de pe mess.parca persoanele de pe mess sunt criminali in seriebig grin atunci ce faci:? concluzia, dk esti timid, invinge-ti timiditatea.si socializeaza cu realitatea:d iesi mai mult pe afara.agata-te de amicii tai, care cunosc alti oameni, faceti cunostiinta, si dai tu de o fata draguta, stiu e un proces complicat, dar messu e doar o iluziebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti varza