Să nu vrei să pari mai matură decât eşti. Cunosc fete de 15 ani care arată de 18 (la faţă) şi nu îmi plac deloc. Tinereţea nu e pe vecie, bucură-te de ea. Peste 10 ani vei vrea să fii din nou de 17 ani şi nu vei putea.
In cativa ani o sa plangi k vrei sa fii si sa arati mai tanara! nu le cere anilor sa vina mai repede, k tot u vei plange dupa ei
De ce ai vrea sa te imbatranesti?
si eu sunt in situatia ta si nu ma deranjeaza mereu voi arata mai tanara cu cativa ani
bucura-te de asta.
dar ca sa-ti raspund:
machiajul te face sa arati mai matura - asta zic din propria experienta
culorile inchise de fard: maro, negru, visiniu te vor face sa arati mai matura
Pentru cativa ani in plus si pentru o privire de pantera. creionul dermatograf negru face minuni
Nu trebuie să pari mai matură. Cine te place/iubeşte, te place aşa cum ieşti. Fără să fii mai matură sau alte porcării
Pune-ti sosete in sutien, baga-ti botox in buze si eventual mai fa si bot de rata.
Ce intrebare de...copchila obsedata.
Daca vrei un raspuns inteligent, pune o intrebare inteligenta.
Vrei sa pari mai matura fizic si psihic sa ramai tot copila? Nu merge asa.Eu zic sa-ti schimbi mentalitatea si cu siguranta vei fi apreciata mai mult, crede-ma.
Cu siguranta esti frumusica si daca pari mai micuta, e mult mai bine.Asta poate fi un avantaj, dandu-ti un aer inocent.Te-ai gandit la asta?
Tocmai,vreau sa scap de aerul inocent.Si nu ai de unde sa-ti dai seama daca sunt matura, nu ma cunosti, in plus toti pe care-i cunosc zic ca sunt foarte matura si de asta vreau sa arat si mai mare, asa imi place mie pur si simplu, daca nu poti intelege nu mai raspunde si gata
Mersi doar ca urasc parul scurt la femei
Offf crede-ma acum tu vrei sa cresti apoi vei regreta ca vei arata ca o babuta la 25-30 ani.
Ce mare prostie poti sa iti doresti. Cum adica vrei sa imbatranesti? Tu te auzi? LOL
Ca sa pari mai matura (daca chiar asta iti doresti) ar trebui sa iti schimbi look-ul. Poarta machiaj si haine mai necopilaresti. Insa nu ar trebui sa te grabesti cu asta.