Este simplu, pentru a atrage o persoana este usor:uitate tinta in ochii lui, si sa te uiti mai mult la el, sa-i zambesti, sa fii eleganta, fii tu insati, cauta lucrurile pe care le aveti in comun, te duci la el si il spui ca-l iubesti apoi provocare! Da-i un oracol ca sa-l completeza, o prietena de-a mea asa a facut, cauta-i idul de mass si in legatura cu fata aceea, ce sa zic, cauta ceva chestii despre fata aceea mai nasoale dar adevarate si sa nu o abuzezi injurand si chestii, nu incearca sa ii spui ceva urat despre ea doar ca, sa nu faci vreo prostie si sa nu fii insistenta.
In aceeasi situatie sunt si eu, numai ca fata e mai mare cu un an ca mine. Nu conteaza asta.
Pentru ai atrage atentia, mai ales daca spui ca si lui i-ar placea de tine, ar trebui sa( iti spun acum ce fac si eu): te bagi in vorba cu el atat pe mess cat si in realitate, incearca sa il intrebi anumite chestii, jucati adevar sau provocare numai voi 2 pe mess... incearca sa dai(poate la tine merge, tipul "meu" e rusinos) acele massuri gen: iti pla: 10% 20% etc.
Sper ca te-am ajutat.
Crede-ma sunt intr-o asa situatie dar el se teme sa-mi spuna cai place de mine>>>>>dar tu fii cu el ca o prietena adevarata pote intr-o zi iti va zice despre sentimetele lui...nu stiu cum te porti cu el dar icarca si-l ignorezi si fii putin mai indiferenta