| MaryMaria027 a întrebat:

Cum sa fac sa existe comunicare intre mine si o persoana la care tin foarte mult? Tin sa mentionez ca atunci cand ne vedem, totul din mintea mea se blocheaza... si devin cu totul o alta persoana...

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Ok, inteleg ca tu la emotii vorbesti prostii, dar el, el nu este barbatel, sau s-a oprit in faza de mormoloc? Stiu ca vei spune ca si el este, emotiv ca si tine: In aceste conditii, ori puneti piciorul in prag si scapati de emotii, sau, mai asteptai pana cand timpul va distruge idila voastra.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu exista comunicare sau te blochezi, motiv pentru care comunicarea te nemultumeste, nereusind sa-ti etalezi adevaratele calitati? Si persoana in cauza ramane blocata atunci cand te vede?

| MaryMaria027 explică (pentru neutrino):

Exista probleme de comunicare din partea amandurora... atunci cand ne vedem abia reusim sa scoatem 2 vorbe si eu spun lucruri pe care nu as vrea sa le spun, datorita emotiilor... sad

| neutrino a răspuns (pentru MaryMaria027):

Ok, inteleg ca tu la emotii vorbesti prostii, dar el, el nu este barbatel, sau s-a oprit in faza de mormoloc? Stiu ca vei spune ca si el este, emotiv ca si tine: In aceste conditii, ori puneti piciorul in prag si scapati de emotii, sau, mai asteptai pana cand timpul va distruge idila voastra.

| Hossam a răspuns:

Pfoai. Asa te repede te pierzi cand te intalnesti cu el? Totul tine de tine si de cum iti controlezi emotiile.