Ii place de tine, dar e constienta ca nu se poate aventura intr-o relatie, cand bacalaureatul bate la usa. Crezi ca parintii ei au bani de aruncat pe fereastra? Spune-i ca o astepti, daca ti-e atat de draga si cu siguranta va accepta.
E foarte frumos ceea ce ai si probabil o sa ai ceea ce vrei daca sti cum sa abordezi "situatia" (nu e o problema e o situatie). Ceea ce pot sa iti sun este ca niciodata nu am "avut" o femei/fata pana cand ea nu a vrut (deci e decizia ei) dar partea buna este ca o poti ajuta sa "vrea", in functie de ce fel de fata este poti sa ii oferi ceea ce vrea (nu ceea ce spune ca vrea, nimeni nu spune ceea ce vrea!)... Statul meu : dai ceea ce vrea si cred ca vrea flirt, pasiune, iubire pe care tu poti sa o oferi in felul ei "ciudat". ca un paradox "nimic nu e simplu" dar e "evident"... vezi ceea ce "vrea" si ofera ceea ce "vrea". Good luck
Poate ai e rușine cu unul de-a-12 a...
Continua cu flirtu asi va da si ea seama ca te iubste o data si o data
Probabil ca nu vrea sa-ti spuna ca nu-i place de tine ca sa nu te raneasca sau sa nu striceprietenia dintre voi. funda?:X
Eu zic ca se joaca cu tine s-au isi bate joc de tine(sunt fata si cunosc genu asta de fata). Eu iti zic sa continui "jocul "asta al vostru dar intr-un mod siret.Inebunestio de tot! sarut-o in asa fel incat sa o exciti si atunci o sa isi dea seama ca te place asa de mult incat o sa cedeze. Locul unde se excita si ii provoaca senzati placute unei femei :gatul, umarul, buzele.Si din cand in cand spune-i chestii de genul:ma placi? ma vrei? ai vrea sa fii cu mine? iti place? Foloseste sfatul meu si nu o sa dai gres (iti zic ca m-am mai confruntat cu situatii de genu). MULT NOROC!
Bananacantareata87 întreabă: