anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac sa fiu cu ea?

Am o mica mare problema cu o fata. Problema de genul asta nu am mai intalnit pana acum si pur si simplu nu stiu cum sa reactionez si cum sa fac ca pana la urma sa fiu cu ea.
Problema este urmatoarea: aceasta fata este amica cu mine de mult timp, dar de vreo luna si jumatate flirtam-zambete frumoase, ne tinem de mana pe sub masa de la pregatire(facem pregatire impreuna din pura intamplare la un obiect), vorbim deschis ca suntem atrasi unul de celalalt dar totusi ea vrea sa ne rezumam numai la flirt. In noaptea de revelion au fost momente in care eram singuri, ma saruta pasional pe gat, mangaieri reciproce, mai pe scurt o mica joaca, fara sarut propriu-zis.

Alte detalii: eu sunt intr-a 11, ea a 12, imi spune ca ar fi bine sa ramanem amici sau sa continuam cu flirtu, mai pune scuze ca ea este a 12 si ca ar trebui sa invete. Simt ca ceva o retine sau ceva de genu. Astept sfaturi sau posibilitati de interpretare. Daca aveti mai multe intrebari doar trebuie sa imi spuneti. Astept mult sfatul vostru.
ps. pur si simplu m-am indragostit

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Ii place de tine, dar e constienta ca nu se poate aventura intr-o relatie, cand bacalaureatul bate la usa. Crezi ca parintii ei au bani de aruncat pe fereastra? Spune-i ca o astepti, daca ti-e atat de draga si cu siguranta va accepta.

4 răspunsuri:
| BlueHusky a răspuns:

E foarte frumos ceea ce ai si probabil o sa ai ceea ce vrei daca sti cum sa abordezi "situatia" (nu e o problema e o situatie). Ceea ce pot sa iti sun este ca niciodata nu am "avut" o femei/fata pana cand ea nu a vrut (deci e decizia ei) dar partea buna este ca o poti ajuta sa "vrea", in functie de ce fel de fata este poti sa ii oferi ceea ce vrea (nu ceea ce spune ca vrea, nimeni nu spune ceea ce vrea!)... Statul meu : dai ceea ce vrea si cred ca vrea flirt, pasiune, iubire pe care tu poti sa o oferi in felul ei "ciudat". ca un paradox "nimic nu e simplu" dar e "evident"... vezi ceea ce "vrea" si ofera ceea ce "vrea". Good luck

| Douapunccteunics a răspuns:

Poate ai e rușine cu unul de-a-12 a...
Continua cu flirtu asi va da si ea seama ca te iubste o data si o datahappy

| dyana_6840 a răspuns:

Probabil ca nu vrea sa-ti spuna ca nu-i place de tine ca sa nu te raneasca sau sa nu striceprietenia dintre voi. funda?:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca se joaca cu tine s-au isi bate joc de tine(sunt fata si cunosc genu asta de fata). Eu iti zic sa continui "jocul "asta al vostru dar intr-un mod siret.Inebunestio de tot! sarut-o in asa fel incat sa o exciti si atunci o sa isi dea seama ca te place asa de mult incat o sa cedeze. Locul unde se excita si ii provoaca senzati placute unei femei :gatul, umarul, buzele.Si din cand in cand spune-i chestii de genul:ma placi? ma vrei? ai vrea sa fii cu mine? iti place? Foloseste sfatul meu si nu o sa dai greskiss (iti zic ca m-am mai confruntat cu situatii de genu). MULT NOROC! kisskisskisskiss