| Ella123 a întrebat:

Cum sa fac sa fiu cu el? imi place de un baiat mai mare ca mine cu 2 ani...problema e ca este cu cea mai bun prietena a mea, el a zis ca ma iubeste ca pe o sora, am fost odata pe la el cu prietena mea seara... ei au stat intr-o camera si eu in alta camera. a avut foarte mare grija de mine... dar cat pentru o sora mai mica credeti ca am vreo sansa sa fiu cu el...totusi este si prietena mea in joc help me! plizz

6 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Din respect pentru prietena ta... o sa iti "investesti" dragostea in alt baiat.

| Pho3nix a răspuns:

Mai bine gaseste-ti pe alceva. happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Lasa oamenii in pace, nu te baga in relatia lor fiindca vei avea numai de suferit. Cine isi construieste fericirea pe nefericirea altei persoane, plateste toate oalele sparte.

| Bacemi a răspuns:

In primul rand conteaza aici prietena ta. Nimeni nu ar trebui sa isi tradeze prietenii. Pe de alta parte ei deja sunt intr-o relatie. Nici sa destrami o relatie nu e bine cand doua persoane se iubesc. Gandeste-te ca risti sa pierzi prietenia fetei si oricum baiatul cred ca o iubeste pe prietena ta. Cel mai bine ar fi sa incerci sa uiti de gandurile acestea. Considera-l ca un frate mai mare si un prieten bun. Daca faci altceva cu siguranta vei regreta. O prietena buna merita acest sacrificiu

| valentyna a răspuns:

Eu spun ca ar fi mai bine s nu te bagi intre ei si nici dupa ce nu or s mai fie impreunawinkingpentru ca prietena ta o s se simta tradata si se va supara foarte rau pe tine si nu cred ca vrei s iti pierzi cea mai buna prietena pentru un baiathappy...mai sunt destui pe lomea astawinking... tu alegihee hee

| Catalion a răspuns:

Te sfatuiesc sa nu intervii intre el si prietena lui. Sunt baiat si stiu ca nu e corect, nici cinstit si e foarte urat sa intervii intr-o relatie care nu are legatura cu tine. Nu merita sa-ti pierzi un prieten pentru asta, ca mai tarziu o sa regreti mult si bine, chiar daca acum nu iti dai seama de asta.