Lasa oamenii in pace, nu te baga in relatia lor fiindca vei avea numai de suferit. Cine isi construieste fericirea pe nefericirea altei persoane, plateste toate oalele sparte.
In primul rand conteaza aici prietena ta. Nimeni nu ar trebui sa isi tradeze prietenii. Pe de alta parte ei deja sunt intr-o relatie. Nici sa destrami o relatie nu e bine cand doua persoane se iubesc. Gandeste-te ca risti sa pierzi prietenia fetei si oricum baiatul cred ca o iubeste pe prietena ta. Cel mai bine ar fi sa incerci sa uiti de gandurile acestea. Considera-l ca un frate mai mare si un prieten bun. Daca faci altceva cu siguranta vei regreta. O prietena buna merita acest sacrificiu
Eu spun ca ar fi mai bine s nu te bagi intre ei si nici dupa ce nu or s mai fie impreunapentru ca prietena ta o s se simta tradata si se va supara foarte rau pe tine si nu cred ca vrei s iti pierzi cea mai buna prietena pentru un baiat...mai sunt destui pe lomea asta... tu alegi
Te sfatuiesc sa nu intervii intre el si prietena lui. Sunt baiat si stiu ca nu e corect, nici cinstit si e foarte urat sa intervii intr-o relatie care nu are legatura cu tine. Nu merita sa-ti pierzi un prieten pentru asta, ca mai tarziu o sa regreti mult si bine, chiar daca acum nu iti dai seama de asta.