Trebuie sa prinzi momentul oportun si sa fii doar tu cu ea si sa intrerupi orice alta conversatie cu ea si sa te uiti fix in ochii ei fara sa zambesti sa fii foarte serios si sa ii spui ca tie a inceput s aiti palca de ea intr-un mod mai special si ca ai vrea sa fiti impreuna si daca ea incepe sa rada poti sa ii spui ca tu nu glumesti si sa fii tot serios si sa te uiti fix in ochii ei si sa nu incerci sa razi pentru ca ea av crede ca faci misto de ea.Cel mai important sa nu renunti usor pentru ca ea poate te vede ca pe un frate si i-ar fi greu sa se pupe cu tine etc. dar trebuie sa fii foarte serios si mai matur in ceea ce priveste comportamentul pentru ca fetelor le plac baietii maturi nu aia care rad din orice. Sper sa te fi ajutat catusi de putin.
La asta ma gandeam si eu dar vroiam sa imi confirme cineva mersi oricum
Incearca sa nu ii spui brusc. arata-i ca esti serios cand vine vorba de asa ceva si nu scoate niciun cuvant cateva clipe inainte de ai spune si pentru a fi mai convingator fa ceva dupa pentru ai demonstra...o floare sau un sarut sau amandoua...
Ar trebui sa fiu mirata dar stiu ce gadeste fata acelasi lucru ca si mine
ea fiind foarte apropiatav de tine nu intelege ca tu o iubesti ea te vede doar ca pe prietenul ei cel mai bun si ia totul in gluma nu isi da seama ce simti de fapt pentru ea incearca sa stai putin de vb cu ea si spune-i ca vrei sa ai o discutie serioasa cu ea spune-i ce simti cu cuvintele tale si spune-i ca nu glumesti chiar daca ea iti repeta in truna "asta e o gluma nu" incearca sa ii explici totul.Presupun ca vreti sa fiti impreuna dar exista riscul ca ea sa nu vrea bine u vei avea putin inima franta dar daca o iubesti te vei gandi tot la ea dar sa nu ne gadim acum la ce e mai rau in fine deci lasa-i putin timp dupa ce iai spus asta las-o sa se gandeasa si cine stie poate va veti combina.SUCCES LA CUCERIT
Ai incercat sa-i trimiti mesaj de dragoste ii poti scrie:
Salut (numele fetei)
stiu e cam absurd k m-am indragostit in prietena mea cea mai buna.
Am incercat de mai multe ori sa iti spun ceea ce simt cu adevarat pentru tine dar deseori am primit replica:Glumestisau sint glumetz...
Nu e asa poate ca si sunt glumetz dar nu acum...
Acum vreau sa iti deschid cel mai mare secret al meu,, Imi placi "!
Te iubesc si orice ai face la tine totul imi place.
Uite ce trebuie sa faci pasul 1 incearca sa o faci sa rada pasul 2 asteapta sa cresti pasul 3 duo la plimbare pasul 4 prinde momentul potrivit pasul 5 uitete in ochii ei si spune-i ce simti nu la sa ca intimitatea sa te infranga tu esti tare! atunci e mai bine ca si ea te ve a placea pasul 6 noroc