Trebuie sa ii scrii un msg in care sa i spui ca iti pare rau si ca tii enorm de mult la el.isi va da seama despre ce e vorba.
succes! :*
Trebuie să fi sinceră şi cred că va aprecia asta. Spune-i exact ce ne-ai spus nouă, sună-l întreabă-l ce face şi ai să vezi reacţia lui. După felul în care-ţi vorbeşte îţi vei da seama dacă mai simte ceva sau nu pentru tine. Dacă da, atunci spune-i că îl iubeşti şi întreabă-l dacă simte la fel! E simplu, lasă orgoliu sau ruşinea! Nu pari obsedată dacă-i spui omului cu care ai fost că-l iubeşti. Baftă!
Uite care cred eu ca este varianta optima : il suni, stabiliti o intalnire si recunosti faptul ca ai gresit, incerci sa-i demonstrezi cat de mult il iubesti,...
Uita-te la mine! Sunt frumos, destept, educat, etc. Eu sa fiu in locul lui as aprecia foarte mult sinceritatea, corectitudinea,...
Sper, din toata inima pentru tine, sa fii suficient de inteleapta!
Bafta!
Ehh, ce aiureaaa...NU prin mesaj. Suna-l si spune-i ca vrei sa vorbesti cu el, si apoi eventual sa va intalniti undeva.
Ii spui ce simti... si apoi vezi ce zice si el.
E posibil sa va impacati daca v-ati certat dintr-o prostie si mai ales daca te iubeste.
:* Bafta :*