| alexissis a întrebat:

Cum sa fac sa il pot refuza? Am un fel de relatie cu primul baiat din viata mea, desi ne-am cunoscut de aproape 2 ani am continuat sa vb si sa ne culcam impreuna in ciuda faptului ca are o relatie serioasa la distanta.Ma cauta de fiecare data cand vine acasa chiar daca este si prietena lui in ro. Ma deranjeaza ca nu ma suna cand e plecat din tara, desi stiu ca nu e bine ce fac, tot nu ii pot rezista mult timp sa il refuz. Ajutati-ma va rog!

5 răspunsuri:
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Inseamna ca iti place sa suferi, iar relatia asta este numai buna pentru satisfacerea acestei nevoi. Cand te vei satura de suferinta, vei termina relatia asta.

| KaMy a răspuns:

Doamnee, mor pe voi si pe toate fetele care intrebari pe TPU de genu asta...
cred ca sti si uh deja raspunsul... esti numai o masinarie pentru el. Poate sa-i dea stop si play de cate ori doreste...
Si ce e asa de greu sa ii spui NU! ma mir cum nu iti cere sa te omori... si tu sa faci asa:-J

| SecretWish a răspuns:

Refuza-lat wits' end
o inseala pe'aia
dar tu ce esti? spune-i sa renunte la aia pentru tine, daca nu vrea, spune-i "pa" mai sunt si alti baieti pe lumea asta, care ar putea sa te iubeasca si sa te respecte(sa te aiba doar pe tine nu si pe alta)
Succes!

| Nikutsa08 a răspuns:

Intotdeauna persoanele ce intervin intr-o relatie le-am considerat niste...Cum ti-ar fi tie daca prietenul tau cu care ai o relatie sa se culce cu una care a cunoscut-o de mult.
Eu cred ca el te foloseste!
Daca te simti femeie, REFUZA-L, gindeste-te la prietena lui ca poate sufera enorm din cauza prostiei voastre si la tine, nu cred ca iti place sa fii a doua.

| alexissis explică:

Dar este baiatul care ma dezvirginat si nu pot sa il uit asa usor, si relatia lui cu cealalta este mai mult pe interes si cu ea nu prea se intalneste numai de vreo doua ori pe an ca e plecata din tara.